Quantcast
Till salu inom: ”

ljuskronor renhorn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tennarmband

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dessa ljuskronor är tillverkade i renhorn från Lappland och Norrbotten av bästa hornkvalité. Den vita ljuskronan är ca 90 cm i diameter och kostar 7500 kronor, den naturfärgade ca 70 cm i diameter och kostar 7000 kronor, frakt tillkommer. Ljuskronor finns att beställa i vit och naturfärgat men går att få i valfri färg om så önskas. Har du egna önskemål på hur storlek eller form tveka då inte att höra av dej till mej. Anna
Handgjord ljuskrona av sammanflätade renhorn. Renhornen är blekta för att bli naturligt ljusa. Ljusslinga med ca 8 m lång sladd som ansluts till vanligt el-uttag. Höjden på upphängningen går att justera utifrån takhöjden. Upphängningen är gjord i flätad hampa för att få en naturlig känsla. Innerdiameter: ca 50 cm. Upphängningslängd från ljuskronan till knut: ca 75cm Upphängningslängd: Max 160cm Hör av dig om du har några frågor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ljuskrona i renhorn
Säljer vitmålade renhorn, i varierande storlek och form, 190:-/st. Omålade horn, i olika storlekar, 150:-/st. Fint att göra krokar, lampor, ljuskronor mm. Kan skickas, köparen betalar frakt.
UNIK LJUSKRONA I RENHORN PRISMOR LANTLIGT SHABBY CHIC VIT