Quantcast
Till salu inom: ”

lloyd bil säljes

BMW 318I

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Corvette C5 Z06 -03, en otroligt rolig bil med bra väghållning. Perfekt för den som vill köra bana. LS6 405Hk 542Nm 6 växlad manuell låda Headups display Läderinredning Elstyrt förarsäte med minne VaraRam insug Kooks headers Boose stereo med kabel för ipod/iphone Helt nya Pirelli P Zero Rosso bak Lloyd mattor förare och passagerare Automatiskt avbländande mittbackspegel Elhissar Elstyrda sidospeglar Bilen är sänkt Ojlekyl med termostat Har carfax samt mer info om bilen som kan skickas via mail. Besiktad utan anmärkning. Är EJ intresserad av att byta mot något!!
Mycket fin X5 11600 mil Såld ny i Luleå Troligen all utr. Svart skinn Bes och skattad Fina v-däck och nya sommar däck ej (fälgarna på bilden) Ring för mer info eller kom förbi på Luleå Bil&Däck i Södra hamn å titta på den Kan ta byte men maila info först ,gärna en Lloyd
Har efter många om och men beslutat mig för att sälja min klenod som funnits i släkten sedan slutet av 50-talet. Lloyden är i skonsamt renoverat bruksskick. Har varit avställd i ett par år pga tidsbrist men bör efter nödvändig rundsmörjning och lite trix fungera utan problem. En hel del reservdelar medföljer, bl.a. en komplett extra motor. Enbart seriösa köpare göre sig besvär.
Välvårdad Mazda 6 i mycket bra skick. Silverfärgad. Regelbunden service. Boos ljudanläggning. Vinterdäck ingår. 070-6543919./LLoyd
Hej, Har ett renoverings objekt stående som som inte kommer få någon omvårdnad av mig då intresset inte finns, bilen har stått i många år och är delvis demonterad, taket på bilen är avlyft av anledning okänd var så när jag fick bilen, taket finns och är i gott skick. botten plattan är intakt och har ingen genomgående rost, likaså kaross ett eller två små rostangrepp på dörrarna, motor intakt, bromsar demonterade alla delar finns. bagage luckan saknas med plåten som sitter runt luckan mellan bakskärmarna, baksättet saknas också. Helt nya Michelin Däck på original fälg som inte rullat en meter, legat sedan monterade för några år sedan, inte torra eller något sådant pris på däcken var cirka 10000:- som sagt ett renoverings objekt av en högst ovanlig raritet som om inte blir renoverad kanske kan fungera som donator bil till annat renoverings objekt, priside´ 10000:- kan disskuteras men hålls hellst då det var vad däcken till bygget kostade.