Quantcast
Till salu inom: ”

stompa loftsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Loftsäng stompa

Västra Götalands län
Autumn
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en mycket gedigen loftsäng av modellen Stompa, tillverkad i Norge. En praktisk möbel som förutom en säng även har skrivbord, hyllplan samt fåtölj som lätt görs om till en extrasäng. Sängen är i bra skick, men med några skavmärken. Yttermått: B98cm, L208cm & Höjd 169cm i överkant och ca 133cm i nederkant. Nypris för denna säng är 7 500kr, men säljs för endast 1500 kronor vid snabb affär.
Den perfekta loftsängen med en stor arbetsyta under, toppen om man vill spara plats i rummet. Dessutom ingår en hylla som kan placeras fritt. Sängens målade partier är vita men då den har tjänat vår son väl skulle ytorna må bra av lite ny färg. Sängen, som är en kvalitetsprodukt, är i övrigt mycket stabil och i gott skick. Tjock bäddmadrass ingår. Höjd : 160 cm Bäddmått: 90x200 cm Höjd gavel: 184 cm Bredd: 98 cm Skrivbord: 200x80 cm Hylla 80x65cm
JAG SÄLJER EN SÄNG AV MODELLEN STOMPA. EN PRAKTISK SÄNG SOM HAR SKRIVBORD SAMT EN SOFFA SOM TÄTT GÖRS TILL EN EXTRA SÄNG. MÅTT: B 90CM, L 200CM & HÖJD CA 180CM I ÖVERKANT OCH CA 140CM I NEDERKANT OM DU RÄKNAR MED SÄNGENS BOTTENRAM DÄR MADRASSEN LIGGER. SÄNGEN ÄR NEDMONTERAD OCH FINNS ATT HÄMTAS I NÄLSTA. MADRASSEN INGÅR.. PRIS: 1300:- EN EK HAND GJORT SÄNG SOM ÄR VÄLDIGT FIN OCH STABIL. MÅTT: B 105CM, L 200CM PRIS: 2800:-
Möbler till ett flickrum, loftsäng med inbyggd soffa, säng, nattduksbord, skrivbord, förvaring synlig och undangömd, allt i vitt och ljuslila. Möblerna är av märket Stompa, mycket stablit. bokhylla med fyra stora förvaringslådor, t ex för Lego. Tv - möbel med två stora lådor under, perfekt för alla dvd - filmer och spel. Matta i passande färger och lampa som passar till. Säljes som helt paket. Passar perfekt i ett rum på tio m2.
TILLFÄLLE!!! att köpa en fin kvalitets säng av märket STOMPA som är ett Norskt kvalitetsmärke. NYPRIS 10.900:- =========== (Inte vår säng på bild men samma modell men snyggare dynor.... missade att ta kort innan nedmontering) Denna säng har ....... - Loftsäng - Soffa - Utdragbar kompissäng med madrass - Skrivbord eller databord med utdragbart- -tangentbord - OBS!! Övre madrass helt ny. - Soffdyner felfria. ============================ Sängen är i gott oskadat skick inkl alla skruv osv.