Till salu inom

"looma ringo ringsjal säljes"

Umeå
5 dagar

Ringsjal Lennylamb

620 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Mercedes-Benz 500 E W124.03...

326 500 kr
Blocket.se
Bromma
6 dagar

Bastuaggregat

5 000 kr
Blocket.se
Norrköping
15 dagar

Baklucka Thule excellent/ringo

3 700 kr
Blocket.se
Tranås
15 dagar

Gamla Se tidningar

25 kr
ABC-Annons.se
Vadstena
16 dagar

Sun Records, LP vinyl, Elvi...

Blocket.se
Sundsvall
16 dagar

Bebisgrejor i bra skick

100 kr
Blocket.se
Sundsvall
16 dagar

Bebisgrejor i fint skick

100 kr
Blocket.se
Kungsholmen
17 dagar

Tavlor John Lennon/Beatles/...

2 500 kr
Blocket.se
Jönköping
17 dagar

Helo Bastuaggregat

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Östersund

Ringo - svenskdesignad ringsjal från nyfödd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ringo är en svensk ringsjal, tillverkad av företaget Looma. Ringo är ovadderad och axeldelen är bred och sydd på ett symmetriskt sätt för att avlasta bra och passa både vänster och höger axel. Ringo är sydd av 100% bomullsrips av väldigt bra kvalitet. Ringarna är silverfärgade lättmetallringar av aluminium. Varje ring är individuellt testad och hållbarhetskontrollerad. Tillverkaren rekommenderar Ringon från nyfödd till åtminstone 3 år. Man kan bära i vagga, mage mot mage och senare även på höft (och rygg)när barnet blivit lite större. Den är snabb och enkel att använda och det går att byta position utan att ta ur barnet. Det går även att amma i Ringon. Maskintvätt: 60 grader, stryks i två punkters värme och torktumlas i låg värme. Material: 100% bomull och aluminiumringar. Instruktioner med bild och svensk text medföljer. Handla i vår webshop där vi lovar snabb leverans eller direkt i Stockholm!
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Värmdö

Ringsjal RINGO färg Kråkbär (svart)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Looma RINGO är en stilren och snygg ringsjal formgiven i Sverige. Ringsjalen är snabb och enkel när du behöver ta med dig barnet till bilen, upp för trappor, i affären, på semestern eller som avlastning på natten när nya tänder är på gång. Det går även att amma i Ringo. Den formsydda axeldelen sitter bra utan att behöva justeras och ger dig den bästa avlastningen. Axeldelen är symmetriskt sydd vilket gör att den ligger likadant på höger eller vänster axel. Ringarna gör att du enkelt kan justera storleken och efter lite övning byta position på barnet vid t ex amning. Unikt för Ringo är fickan som går att vränga ut och in. På sätt blir Ringo en praktisk väska som lätt går att hänga på vagnen eller cykelstyret. Ringo går att använda till nyfödda och upp till 3 års ålder. Den är tillverkad av bomull av högsta kvalitet, certifierad enligt Öko-Text Standard 100 för hudnära produkter, och silverfärgade lättmetallringar av aluminium. Varje ring är individuellt testad och hållbarhetskontrollerad. Du tvättar Ringo enkelt i tvättmaskin i 60 grader. Endast provanvänd! I färgen svart. Inköpt 2009. Nypris 795kr
350 kr
Blocket.se

Bärsjalar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hej Säljer två stycken bärsjalar. En s.k. ringsjal av märket Looma modell Ringo i jeanstyg, mycket enkel att använda! Se länken för mer information och bild: http://www.mammabarn.se/visa_produkt.asp?id=1473&t=Looma+Ringo+Denim+%28silverf%E4rgade+ringar%29 Har använt sjalen sparsamt så den är i fint skick, obs att ringarna är gulfärgade ej silver. Nypris ca 795:-, mitt pris 450 kr. Säljer även en elastisk trikåsjal av märket Babylonia, modell Tricot-slen. Se länken för mer information och bild: http://www.kokobello.se/barsjalar/trikasjalar/tricot-slen-fran-babylonia/tricot-slen-bla-5-5-m.html Sjalen är i fint skick, nypris ca 650 kr, mitt pris 400:- Sjalarna kan skickas mot fraktavgift.
450 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Göteborg

Svart Looma Ringo Ringsjal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
En Looma Ringo Kråkbär (svart) kan byta hem då den inte används längre. Ringsjalen är snabb och enkel när du behöver ta med dig barnet tex till bilen, upp för trappor, i affären, på semestern. Det går även att amma i Ringo. Nypris: 795 kr Mitt pris : 400 kr Fler bilder & mer info: www.mamut.net/looma1/subdet56.htm www.mamut.net/Looma1/subdet67.htm Ringsjalen är sparsamt använd till två barn. Vi har ett rök- & djurfritt hem.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj