Quantcast
Till salu inom: ”

looma ringo ringsjal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BGM
F
Secrecy
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ringo är en svensk ringsjal, tillverkad av företaget Looma. Ringo är ovadderad och axeldelen är bred och sydd på ett symmetriskt sätt för att avlasta bra och passa både vänster och höger axel. Ringo är sydd av 100% bomullsrips av väldigt bra kvalitet. Ringarna är silverfärgade lättmetallringar av aluminium. Varje ring är individuellt testad och hållbarhetskontrollerad. Tillverkaren rekommenderar Ringon från nyfödd till åtminstone 3 år. Man kan bära i vagga, mage mot mage och senare även på höft (och rygg)när barnet blivit lite större. Den är snabb och enkel att använda och det går att byta position utan att ta ur barnet. Det går även att amma i Ringon. Maskintvätt: 60 grader, stryks i två punkters värme och torktumlas i låg värme. Material: 100% bomull och aluminiumringar. Instruktioner med bild och svensk text medföljer. Handla i vår webshop där vi lovar snabb leverans eller direkt i Stockholm!
Looma RINGO är en stilren och snygg ringsjal formgiven i Sverige. Ringsjalen är snabb och enkel när du behöver ta med dig barnet till bilen, upp för trappor, i affären, på semestern eller som avlastning på natten när nya tänder är på gång. Det går även att amma i Ringo. Den formsydda axeldelen sitter bra utan att behöva justeras och ger dig den bästa avlastningen. Axeldelen är symmetriskt sydd vilket gör att den ligger likadant på höger eller vänster axel. Ringarna gör att du enkelt kan justera storleken och efter lite övning byta position på barnet vid t ex amning. Unikt för Ringo är fickan som går att vränga ut och in. På sätt blir Ringo en praktisk väska som lätt går att hänga på vagnen eller cykelstyret. Ringo går att använda till nyfödda och upp till 3 års ålder. Den är tillverkad av bomull av högsta kvalitet, certifierad enligt Öko-Text Standard 100 för hudnära produkter, och silverfärgade lättmetallringar av aluminium. Varje ring är individuellt testad och hållbarhetskontrollerad. Du tvättar Ringo enkelt i tvättmaskin i 60 grader. Endast provanvänd! I färgen svart. Inköpt 2009. Nypris 795kr
Hej Säljer två stycken bärsjalar. En s.k. ringsjal av märket Looma modell Ringo i jeanstyg, mycket enkel att använda! Se länken för mer information och bild: http://www.mammabarn.se/visa_produkt.asp?id=1473&t=Looma+Ringo+Denim+%28silverf%E4rgade+ringar%29 Har använt sjalen sparsamt så den är i fint skick, obs att ringarna är gulfärgade ej silver. Nypris ca 795:-, mitt pris 450 kr. Säljer även en elastisk trikåsjal av märket Babylonia, modell Tricot-slen. Se länken för mer information och bild: http://www.kokobello.se/barsjalar/trikasjalar/tricot-slen-fran-babylonia/tricot-slen-bla-5-5-m.html Sjalen är i fint skick, nypris ca 650 kr, mitt pris 400:- Sjalarna kan skickas mot fraktavgift.
En Looma Ringo Kråkbär (svart) kan byta hem då den inte används längre. Ringsjalen är snabb och enkel när du behöver ta med dig barnet tex till bilen, upp för trappor, i affären, på semestern. Det går även att amma i Ringo. Nypris: 795 kr Mitt pris : 400 kr Fler bilder & mer info: www.mamut.net/looma1/subdet56.htm www.mamut.net/Looma1/subdet67.htm Ringsjalen är sparsamt använd till två barn. Vi har ett rök- & djurfritt hem.