Quantcast
Till salu inom: ”

looma sino bärsjal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BGM
F
Secrecy
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Färg: Svart Pris: 400 SEK (nypris 749 SEK) Looma Sino är en tunn och smidig, elastisk bärsjal av mycket hög kvalitet från svenska Looma. Sino rekommenderas från nyfödd och upp till ca 1 års ålder. Sino är tillverkad av ett specialstickat trikåtyg, bestående av 50% bomull och 50% modal, vilket gör bärsjalen sval och tunn men ändå stadig. Perfekt för sommarbebisen, likaså bärs bebisen bekvämt i Sino under en jacka eller ett bärskydd på hösten/våren eller vintern.
Looma Sino bärsjal som är tunn, smidig och elastisk. Används från födsel till ca 10 kg, även prematurer. Är godkänd enligt Öko-Tex Standard. Bärsjalen är lätt att knyta och använda. Den är sval och skön så det är perfekt för sommaren. Manual och förvaringsväska medföljer. Den är testad endast fåtal gånger så den är i nyskick. Nypris: 750, mitt pris: 450 Mumin amningskudde i fint skick och nytvättad. Pris: 100 kr
Säljes: Ny, oöppnad Looma Sino är en perfekt bärhjälp till nyfödda upp till 1 års ålder, fungerar även utmärkt till prematura barn. Sino är en elastisk lång bärsjal vilken består av ett långt trikåtyg med avsmalnande ändar och en tillhörande förvaringspåse. Det fina med Sino är att den inte behöver knytas om varje gång, utan den elastiska kvaliteten gör att du kan ha den färdigknuten under jackan när du kör bil, och sedan enkelt lyfta i barnet när du är framme. Beskrivning medföljer: Nypris 750
Tunn och smidig, elastisk bärsjal av mycket hög kvalitet med avsmalnande ändar. Tyget är godkänt enligt Öko-Tex Standard 100 och består av 50% bomull och 50% modal, vilket gör bärsjalen sval och tunn men ändå stadig. Perfekt för sommarbebisen, likaså bär du bebisen bekvämt i Sino under en jacka eller ett bärskydd på hösten/våren eller vintern. Svart. I väldigt fint skick. Har använt den till mina två barn som båda älskat den.
Säljer min underbara Looma Sino bärsjal (original). Färgen är svart. Önskar att jag köpt den redan från födseln för den är så bra. Tunn, skön och lätt att knyta på sig. Köpte den dock efter två månader så den är sparsamt använd, tvättad ett fåtal gånger. Nyskick. Köpt på Köpbarnvagn i Karlstad i maj i år för 700 kr. Säljes för 450. Skickar helst inte men skicka gärna ett mejl så kanske jag ångrar mig. Köparen får isf stå för frakten. (OBS - lånad bild)