Quantcast
Till salu inom: ”

luftrenare joniseringsapparat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luftrenare

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dammsugare av högsta klass. För rengöring/luftrenare. Komplett med tillbehör för flera användningsområden. Lämplig till privatbruk/städfirmor, samt personer med allergier. Skur, matt & möbeltvätt. Fönsterputs. Luftrenare neutraliserar oangenäma lukter, bakterier och partiklar i luften. Dammig luft sugs in och renad luft kommer ut. Utblåsfunktion (för att blåsa rent avlopp, blåsa löv eller för att torka saker). Vakuumförpackning (placera sakerna ni vill få rengjorda i en tät plastsäck, stick in slangen och sug ut all luft i säcken, ex. kuddar, kramdjur etc.)ändra till utblåsfunktion och blås in frisk luft i säcken och allting luktar fräscht igen. Våtsugning. (börja med tom vattentank och sug upp vätskan med slangen). Specialillbehör: Luftdriven turboborste. Pro-Agua golvtvättmunstycke. Fönstertvättmunstycke. Fläckborttagningsmedel. 3 st olika munstycken. (naturhår, trånga utrymmen, möbel). 2 st dammvippor med naturhår & vridbar. Avloppsreningsadapter. Sug och blåsmunstycke med böjbar slang. Oljor med citron, apelsin samt eukalyptusdoft. Instruktionsbok, Användarbok samt DVD-film medföljer för fullständig instruktion om alla de fantastiska användningsområden som förekommer med denna maskin. Mycket gott skick. Nypris: 35000:- Pris: 19000:- Svar/info via mejl.
Elektronisk luftrenare 1w i timmen Har du ett gammalt pannrum, sommarstuga som luktar lite unket, eller MÖGEL Då har du ett mycket effektivt sätt att lösa problemet. Har själv en sommarstuga med mögeldoft i källaren. Satte in en "AirRevival" i höstas och öppnade dörren idag och det luktade absolut ingenting. Helt otroligt. Den stoppar även tillväxt av mögel. Den har provats på ett dagis i Helsingborg med mycket sjukfrånvaro, det blev mycket bättre redan efter en månad. AirRevival laddar de små fina partiklarna så de binder ihop fler och fler ,till sist blir dom så tunga att de faller till golvet. AirRevival är så fantastisk att märker du inte resultat inom ett halvår köper jag tillbaka den Mått 60 x 22 cm Priset är 1990 + frakt 60 kr
Två stycken effektiva luftrenare av modellen Aer-o-med 150 säljes. Färg vit. Dessa tar effektivt tar bort damm, pollen, kvalster och bakterier och är alltså bra för allergiker. Denna modell är inköpt i Tyskland så mycket info på svenska finns därför inte, dock så kan man göra en sökning på nätet och få fram mycket fakta. Aer-o-Med är stora och seriösa, den mesta informationen är av förklarliga skäl på tyska. Nypris på dessa är 4.500:- per styck. Jag har svårt att sätta ett pris så kom med bud. En Sony 14" TV (KV-14LT1E) följer med vid köp av båda luftrenarna. Finns på Gärdet i Stockholm men kan även visas i Nykvarn.
Inhandlad på Webhallen under december månad och gott om garanti kvar. Köpte 2 st men det räcker gott med 1, så av den anledningen säljer jag den andra. Detta är lyxvarianten och ska inte förväxlas med Z9122. Mycket goda betyg i olika tester och av kunder i allmänhet. Lägsta kostnaden (exkl. frakt och dyligt) enligt Prisjakt är 2.530 kronor. Väldigt snygg och diskret, och om ni läser på lite så förstår ni att den fångar upp i stort sett alla skadliga partiklar som viner omkring i lägenheten/vilan. Snygg som attans, och har flera hastigheter (allt ifrån näst-intill-ljudlös till "full storm", hehe). Ska för bästa resultat stå på 24 timmar om dygnet, men jag har mer eller mindre inte använt den alls de senaste månaderna så man kan säga att den är i nyskick. Kvitto och garanti ingår. Jag tycker att priset är löjligt lågt för en sådan kanonprodukt (framför allt om du har damm- och/eller allergibeskymmer), så det är först till kvarn. Ingen idé att pruta då jag likväl kan ge bort luftrenaren till en bekant. Hämtas på plats. Mvh: Micke.
Luftrenare A5 Pro, lite använd, suverän produkt. Under en tredjedel av nypriset!!!! Endast 2000:- Pris går att diskutera vid snabb affär . . . Air Wellness Power5 Pro Friskare luft på kontoret eller i ditt hem, nu kan du bli av med pollen och dålig lukt på ett kick. Har du allergi eller astma? Denna produkt renare luften till 99,7% och är tyst så du kan använda den i sovrummet. Joniserings funktion som ger dig samma känsla som att vara i skogen. Har ett avancerat filtreringssystem av högsta kvalitet som inkluderar: Antibakteriellt förfilter fångar upp större partiklar och förhindrar att filtret täpps igen. Aktivt karbonfilter använder ytabsorptions-teknologi för att lösa upp odörmolekyler och kemiska ångor. •HEPA-filter når upp till 99,97 % filtreringseffektivitet vilket är identiskt med de som används i laboratorier och operationssalar. •Antivirusfilter samlar upp och förstör mikroskopiska föroreningar.