Quantcast
Till salu inom: ”

luftrenare electrolux oxygen z7030 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min knappt andvända Luftrenare , Electrolux Oxygen z7030. Den är till för att rensa hemmet på pollen,damm, och allt typ av djur hår. Perfekt för den med allergier eller andningssvårigheter. Den har inga fel och fungerar utmärkt Säljer den billigt eftersom jag ska snart på resa och är i behov av pengar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Electrolux Oxygen Z7030 Luftrenare. Bra skick men har ett litet missljud. Pris 400 kr eller högsbjudande
Electrolux Oxygen Z7030 i gott skick. Använd till sovrummet av sonen som hade astma.
Luftrenare godkänd av astma och allergiförbundet. Mycket tyst. Jättebra i ex sovrum. Auto läge som känner hur mycket luften behöver filtreras. Tvättbara filter. Bortslumpas för 500 kr. Ring! Kollar ej mail.
Renar luften helt automatiskt. Dubbelt filtersystem med elektrostatiskt pappersfilter. Elektronisk display. Filter bör bytas ganska snart Två automatlägen anpassar effekten efter ljudnivån eller graden av luftföroreningar i rummet. Tre manuella effektlägen. (max 330 m²/timme). Perfekt för för dig som är allergisk mot till exempel pollen, damm eller pälsdjur. Rekommenderas av Astma och allergiförbundet. Lättplacerad och lättflyttad tack vare praktiskt handtag. Vikt endast 8 kg.