Quantcast
Till salu inom: ”

luftrenare airsteril silent säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luftrenare

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Krypgrundsavfuktare Acetec PD-250 Två år gammal men endast använd ett halvår då vi nyligen har gjort om vår gamla torpargrund och därför inte behöver den längre. Säljes för 8000kr. Bild 1 AirSteril Silent - Ljudlös fotokatalytisk luftrenare för ytor upp till 25 kvadratmeter, säljes för 1200 kr. Bild 2 AirSteril ozonagregat säljes för 1700 kr. Bild 3 Paketpris 9500kr. Alla produkter köpta vid samma tillfälle från Ljungby fuktkontroll och sanering AB, där även bilderna i annonsen kommer från. Mycket bra info på deras hemsida om produkterna.
Luftrenare från electrolux som är rekommenderad av astma och allergi förbundet. Den är otroligt tystgående och har ett silent mode som man kan använda på natten. Hepa filter( tvättbart) och kolfilter som rengörluften på 99,97% allergener tobaksrök mm. Den har även en sensor som känner av starka dofter och allergener så den arbetar självmant med luftflödet för att hålla luften 100 procentigt ren. Den täcker ca 60-70 kvm Fjärrkontroll ingår och ett extra kolfilter. Maskinen säger till då det är dags att tvätta hepa filtret. Dessutom är den snygg och passar in bra i hemmet. Mycket bra produkt som fått goda recensioner!! Den är använda ca 3 månader men just nu så har jag ingen användning för den mer och tror att någon annan kan få glädje av den. Nypriset va ca 2800kr på elgiganten.
AirSteril-Silent Fotokatalytisk luftrenare Ljudlös luftrenaren som varken har fläkt, filter eller kemikalier. Fungerar genom en UVC-lampa och katalysator, som tillsammans bildar en naturlig fotokatalys, vilket är mycket effektivt mot luftburna och mot ytor fästa föroreningar. AirSteril Silent eliminerar effektivt: * Dålig lukt * Mögel, mögelgift * Pollen * Olika virus och bakterier * Flyktiga gaser från byggnadsmaterial * Cigarettrök och avgaser Silent 9W till rum om max. 25m2 Pris:2.795:- Silent 18W till rum om max. 50m2 Pris: 2.895:- Mått: Höjd 300 mm Bredd 195 mm Luftrenaren är självrengörande Till skillnad från luftrenare med filter etc. så är Silent själv-rengörande genom den kraftfulla interna reningseffekten I sovrummet: AirSteril Silent förebygger allergi och astma samt underlättar för dig som har andningsbesvär. AirSteril 350 Luftrenare med inbyggd fläkt som renar luften genom fotokatalytisk rening. Negativa joner bildas i luftrenaren genom fotokatalys, vilket efterliknar naturens eget sätt att bilda negativa joner. Negativa joner är likt hydroxylradikaler naturens eget sätt att att rena luften från föroreningar. Tekniken med fotokatalytisk luftrening är sedan länge flitigt använd inom bl.a. sjukvård och industri. Med AirSteril ges möjlighet att effektivt rena luft, luktsanera och mögelsanera i alla förekommande utrymmen, till en mycket fördelaktig kostnad. AirSteril 350 Andvändningsområden Luftrenaren passar utmärkt till såväl mindre utrymmen som bilar, båtar, husvagnar, som till bostadsutrymmen, krypgrund, djurstallar etc. Negativa joner har en klart uppiggande och hälsosam effekt på både djur och människor Vår inomhusluft lider brist på negativa joner, beroende av tex. ventilation, datorer, dataskärmar etc. Luftrenaren återställer balansen, och ger en frisk och ren luft som vi mår bra av AirSteril 350 Pris från 3245 kr Se mer www.klimat-comfort.se KLIMAT-COMFORT Tel: 035-777 94 78, 0723 29 94 78 Mail: info@klimat-comfort.se
Totalt ljudlös fotokatalytisk luftrenare. I luftrenaren används varken fläkt, filter eller kemikalier. Här verkar istället en speciell UVC-lampa och katalysator som tillsammans bildar naturlig fotokatalys, vilket är mycket effektivt mot luftburna och mot ytor fästa föroreningar. Föroreningar som neutraliseras: * Mögel, sporer, gaser och mögelgift * Pollen * Olika virus och bakterier * Flyktiga gaser från byggnadsmaterial * Cigarettrök och avgaser * Damm och dammkvalster Luftrenaren är vägghängd och genom naturlig termik dras luft genom aggregatet då lampan alstar värme. Därför behövs ingen fläkt och man störs inte i t.ex. sovrum. Det välvda lamphuset och fotokatalys- kammaren är tillverkat i ett stycke formpressad aluminium med en på framsidan svagt ljusgenomsläpplig polykarbonatstick. Under- och översida är också framställt av svagt ljusgenomsläpplig polykarbonat med två UV-sköldar som hindrar ljuset att direkt stråla ut genom de parallellt liggande lufthålen. Luftrenaren är bl.a. testad av det certifierade testinstitutet SGS där man fann att reduceringspotentialen av föroreningar förutom i luften även var mycket hög på ytor i det utrymme luftrenaren testades. Man odlade s.k. agarplattor med mögel och virus vilka placerades i utrymmet under en tidsperiod om 24 timmar. Därefter noterades en minskning av föroreningarna på agarplattorna om upp till 89%. I den fotokatalytiska processen bildas naturliga hydroxylradikaler samt negativa joner, även kallat superoxiderande joner. Gemensamt för hydroxylradikaler och negativa joner är att dessa naturligt bildas genom solinstrålning mot jorden och krävs för att vår tillvaro ska hållas balanserad från olika föroreningar. Silvereloxerad aluminium. Mått: 350 x 195 x 97,5 mm Sladd: 1,8 m Vikt: 1,4 kg 18W till rum om max. 50m2 Nypris 2895 kr Använd ca 4 veckor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.