Quantcast
Till salu inom: ”

luftrenare airsteril silent säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Krypgrundsavfuktare Acetec PD-250 Två år gammal men endast använd ett halvår då vi nyligen har gjort om vår gamla torpargrund och därför inte behöver den längre. Säljes för 8000kr. Bild 1 AirSteril Silent - Ljudlös fotokatalytisk luftrenare för ytor upp till 25 kvadratmeter, säljes för 1200 kr. Bild 2 AirSteril ozonagregat säljes för 1700 kr. Bild 3 Paketpris 9500kr. Alla produkter köpta vid samma tillfälle från Ljungby fuktkontroll och sanering AB, där även bilderna i annonsen kommer från. Mycket bra info på deras hemsida om produkterna.
Luftrenare från electrolux som är rekommenderad av astma och allergi förbundet. Den är otroligt tystgående och har ett silent mode som man kan använda på natten. Hepa filter( tvättbart) och kolfilter som rengörluften på 99,97% allergener tobaksrök mm. Den har även en sensor som känner av starka dofter och allergener så den arbetar självmant med luftflödet för att hålla luften 100 procentigt ren. Den täcker ca 60-70 kvm Fjärrkontroll ingår och ett extra kolfilter. Maskinen säger till då det är dags att tvätta hepa filtret. Dessutom är den snygg och passar in bra i hemmet. Mycket bra produkt som fått goda recensioner!! Den är använda ca 3 månader men just nu så har jag ingen användning för den mer och tror att någon annan kan få glädje av den. Nypriset va ca 2800kr på elgiganten.
AirSteril-Silent Fotokatalytisk luftrenare Ljudlös luftrenaren som varken har fläkt, filter eller kemikalier. Fungerar genom en UVC-lampa och katalysator, som tillsammans bildar en naturlig fotokatalys, vilket är mycket effektivt mot luftburna och mot ytor fästa föroreningar. AirSteril Silent eliminerar effektivt: * Dålig lukt * Mögel, mögelgift * Pollen * Olika virus och bakterier * Flyktiga gaser från byggnadsmaterial * Cigarettrök och avgaser Silent 9W till rum om max. 25m2 Pris:2.795:- Silent 18W till rum om max. 50m2 Pris: 2.895:- Mått: Höjd 300 mm Bredd 195 mm Luftrenaren är självrengörande Till skillnad från luftrenare med filter etc. så är Silent själv-rengörande genom den kraftfulla interna reningseffekten I sovrummet: AirSteril Silent förebygger allergi och astma samt underlättar för dig som har andningsbesvär. AirSteril 350 Luftrenare med inbyggd fläkt som renar luften genom fotokatalytisk rening. Negativa joner bildas i luftrenaren genom fotokatalys, vilket efterliknar naturens eget sätt att bilda negativa joner. Negativa joner är likt hydroxylradikaler naturens eget sätt att att rena luften från föroreningar. Tekniken med fotokatalytisk luftrening är sedan länge flitigt använd inom bl.a. sjukvård och industri. Med AirSteril ges möjlighet att effektivt rena luft, luktsanera och mögelsanera i alla förekommande utrymmen, till en mycket fördelaktig kostnad. AirSteril 350 Andvändningsområden Luftrenaren passar utmärkt till såväl mindre utrymmen som bilar, båtar, husvagnar, som till bostadsutrymmen, krypgrund, djurstallar etc. Negativa joner har en klart uppiggande och hälsosam effekt på både djur och människor Vår inomhusluft lider brist på negativa joner, beroende av tex. ventilation, datorer, dataskärmar etc. Luftrenaren återställer balansen, och ger en frisk och ren luft som vi mår bra av AirSteril 350 Pris från 3245 kr Se mer www.klimat-comfort.se KLIMAT-COMFORT Tel: 035-777 94 78, 0723 29 94 78 Mail: info@klimat-comfort.se
Totalt ljudlös fotokatalytisk luftrenare. I luftrenaren används varken fläkt, filter eller kemikalier. Här verkar istället en speciell UVC-lampa och katalysator som tillsammans bildar naturlig fotokatalys, vilket är mycket effektivt mot luftburna och mot ytor fästa föroreningar. Föroreningar som neutraliseras: * Mögel, sporer, gaser och mögelgift * Pollen * Olika virus och bakterier * Flyktiga gaser från byggnadsmaterial * Cigarettrök och avgaser * Damm och dammkvalster Luftrenaren är vägghängd och genom naturlig termik dras luft genom aggregatet då lampan alstar värme. Därför behövs ingen fläkt och man störs inte i t.ex. sovrum. Det välvda lamphuset och fotokatalys- kammaren är tillverkat i ett stycke formpressad aluminium med en på framsidan svagt ljusgenomsläpplig polykarbonatstick. Under- och översida är också framställt av svagt ljusgenomsläpplig polykarbonat med två UV-sköldar som hindrar ljuset att direkt stråla ut genom de parallellt liggande lufthålen. Luftrenaren är bl.a. testad av det certifierade testinstitutet SGS där man fann att reduceringspotentialen av föroreningar förutom i luften även var mycket hög på ytor i det utrymme luftrenaren testades. Man odlade s.k. agarplattor med mögel och virus vilka placerades i utrymmet under en tidsperiod om 24 timmar. Därefter noterades en minskning av föroreningarna på agarplattorna om upp till 89%. I den fotokatalytiska processen bildas naturliga hydroxylradikaler samt negativa joner, även kallat superoxiderande joner. Gemensamt för hydroxylradikaler och negativa joner är att dessa naturligt bildas genom solinstrålning mot jorden och krävs för att vår tillvaro ska hållas balanserad från olika föroreningar. Silvereloxerad aluminium. Mått: 350 x 195 x 97,5 mm Sladd: 1,8 m Vikt: 1,4 kg 18W till rum om max. 50m2 Nypris 2895 kr Använd ca 4 veckor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer en AirSteril Silent luftrenare - marknadens mest högteknologiska luftreningssystem. Inköpt hos LFS Ljungby Fuktkontroll och Sanering AB för 1,5 år sedan, använd under drygt 1 års tid. Helt ljudlös och dessutom helt underhållsfri. Bara att hänga på väggen i sovrum eller vardagsrum De på hemsidan är silverfärgade men den här är vitlackerad av företaget som sålde den för att bättre smälta in mot en vägg (första bilden nedan är från mitt vardagsrum). Den är diskret och har en snygg design. Den har 18W lampa utan ozon, men vill man ha ozon kan man köpa till sådana lampor och byta själv. Lampornas livstid är upp till två år enl hemsidan. Luftrenaren räcker till ett rum upp till ca 50 m2. Inköpspris var ca 3000 kr och jag säljer den nu för 1500 kr. Så här beskrivs den på LFS hemsida: "Äntligen går det att helt ljudlöst förebygga astma och allergi samt få bort lättare oönskad lukt i huset. Detta med hjälp av AirSteril Silent som bygger på beprövad teknik inbyggt i ett snyggt vägghängt utförande. Luftreningen sker med hjälp av fotokatalys och naturlig termik som gör att luften i rummet strömmar igenom luftrenaren. Bl.a. avges negativa joner som är viktiga för vårt välmående. Silent kan med fördel placeras i sovrum eller vardagsrum. Andra applikationer kan vara i sommarstugan där luften under vissa årstider står still och innestängd luft uppkommer. Silent kan användas för förebyggande mögelsanering då den ser till att neutralisera luftburna mögelsporer och även skadligt mögelgift samt andra mögelmetaboliter. Föroreningar som tas bort eller reduceras via AirSteril Silent: * Mögel, sporer, gaser och mögelgift * Vissa VOC, volatila organsika flyktiga substanser, såsom från byggnadsmaterial * Pollen * Olika virus och bakterier * Cigarettrök och avgaser * Damm och dammkvalster" På LFS hemsida kan man läsa mer om AirSteril, om de mycket goda forskningsresultaten och positiva användarrecensioner http:/www.lfs-web.se/luftrenare.htm Hör av dig via mail vid intresse Kan hämtas i Lund eller skickas. Mvh Cecilia