Quantcast
Till salu inom: ”

luta säljes

Eldvittnet
F

Tidigare annonser till salu

Norstedts förlag. 1989. 313 s. Inbunden Smed nött skyddsomslag. Gott skick. "Det är 1300-talets Europa under den stora pesten. Trubaduren Trofaldino och zigenarflickan Tijar lämnar Syditalien och drar norrut med den svarta döden i följe. De hamnar så småningom i Danmark men vägen dit är fylld av hisnande äventyr. En tid vistas de på den liderlige furst Barberinis slott som är hermetiskt tillslutet för världen i försök att undkomma farsoten. Trubadurens lärling skildrar en yster dans i väntan på jordens undergång, den skildrar en rädsla som släpper lös alla slags förlustelser och djävulskap till ackompanjemang av trubadurens luta."
Halldór Laxness' bana sträcker sig över en otroligt lång tid. Hans första roman, Naturens barn, kom ut året efter första världskrigets slut och den sista boken från hans penna, Dagar hos munkar, där han skriver om sin klostervistelse på 20-talet, låg på bokhandelsdiskarna två år före Berlinmurens fall. Under hela denna tid ? i nästan 70 år ? var han en framstående personlighet i isländskt samhällsliv och europeiskt kulturliv. Han gav ut 62 skrifter under 68 år, eller nästan en bok om året. I rollen som Nationalmonumentet Laxness, som 1955 även fick Nobelpriset, kunde han lugnt luta sig tillbaka. Den sista romanen som Halldór Laxness skrev var paradoxalt nog ?Dagar hos munkar? (1987), en berättelse om hans år i klostret.
Säljer en helt ny och oanvänd sb-400. Kan eventuellt skickas, då står köparen för frakt och eventuell efterkravsavgift. Den nya kompakta och lätta blixten SB-400 är idealisk för nybörjare och passar perfekt för när du vill förbättra bilder som tas i mörker eller när du vill ge större effekt till bilder som tas i dagsljus. Ledtal 30/98 (ISO 200 m), 21/69 (ISO 100, m) [med 35 mm zoom]. Strömkälla: två AA-batterier (1,5 V). Blixthuvudet kan lutas i fyra steg, horisontellt och 60, 75 och 90 grader. Vikt (utan batteri): endast 127 g. Mått (B × H × D): 66 × 56,5 × 80 mm.
Klarna fortsätter att växa, både på nya och befintliga marknader. Nya e-butiker ansluter sig ständigt till oss och för att klara de höga servicekraven som butikerna ställer på oss behöver vi förstärka vårt team på Merchant Support med en finsktalande medarbetare. Du kommer att hjälpa våra kunder – e-butikerna – att komma igång med Klarnas tjänster. Det innebär att ge dem snabb och professionell service med både administrativ och teknisk support via telefon och mail. Du jobbar i ett team som har hög teknisk kompetens som du kan luta dig på i svåra frågor. Klarna är ett växande företag och vi uppskattar om man kommer med kreativa idéer som kan förbättra både avdelningen Merchant Support och hela Klarna.