Quantcast
Till salu inom: ”

luta levin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Levin Luta

Köping

Tidigare annonser till salu

Nostalgisk Gitarr Luta Tillverkningsnummer 97940 dat. år 1936 Generellt väldigt fint skick. Undantag två sprickor, en på framsidan och en på baksidan. Går säkert laga dessa utan större ingrepp då de inte syns så tydligt. Jag är helt okunnig om gitarrer men kan skicka fler bilder på den eller vissa detaljer om detta önskas. Finns centralt i Jönköping Ring eller skicka sms, Karl 0708-378743 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En basluta, en sommaräng, en vacker kvinna, kan det bli bättre? Vibrationerna från baslutan har även en bevisad positiv effekt på kvinnors lustcentra! Så om du vill bli kung runt lägerelden...köp!! Basluta Levin Model 105, serie nr: 146367. Tillverkad 1944. Välkommen att komma och titta och provspela. Vid snabb affär finns det prutmån. Kan ev. hämtas i Göteborg eller Stockholm. http://youtu.be/-SuXdjCfkfA YouTubeklipp med basluta Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer 2 lutcase till dig som spelar typ gitarr luta (Levin eller Folkfriends varianterna tex) eller en vanlig luta. Det ena casets handtag har lossnat men kan skruvas på, det andra är intakt. De ger bra skydd mot stötar om du tex ska resa och ha dem i en bil i bagaget. Case med lossat handtag: 700kr Case med handtag: 1000kr Båda tillsammans: 1500kr Ring idag, de kommer att gå fort, eftersom det är svårt att få tag på dessa case, de är specialtillverkade!