Quantcast
Till salu inom: ”

mässdräkt flygvapnet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kostym & Kavaj, stl. 48 (M), herr Mässdräkt för flygvapnet av George Sörman, Stockholm. Gedigen äldre snitt med skön passform. För smal o snärt person. Stor och liten mässdräkt med en medföljande blå väst. det som syns på bilden. Finns i Halmstad centrala delar. Bra skick, men med ålderns patina. För yrkesverksam , så vänder man sig till frd, för nya skinande detaljer och sen till skräddare om så önskas.
Jackor & Ytterplagg, stl. 42 (M), dam Mässdräktflygvapnet, dam storl 42, bestående av jacka och omlottkjol i blandkvalitet(45/55 ull/polyester), skjorta,fluga och maggördel. Begagnad, använd 2 ggr. Syr på gradbeteckningar om ni skickar dem till mig 3 000:-
Spänne till mässdräkt för flygvapnet, emaljarbete
Övrigt, stl. L, herr Säljer min mässdräkt eftersom jag inte längre tjänstgör i flygvapnet. Storlek: Jag är 190cm och väger ca 83kg, den passar mig perfekt. Uppsydd av Ernst Nyman herrekipering i Karlskrona. Goda möjligheter att sy så den passar. nypris 12000 kr. Grad- Fänrik Stor mässdräkt- använd 3 gånger. (nyskick) Liten mässdräkt- aldrig använd.