Quantcast
Till salu inom: ”

militära flygmärken flygvapnet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Aviatic Förlag. 1996. 224 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad med svartvit-foton. "Flygvapnet fyller sjuttio år 1996. Flygvapnet är därmed vår yngsta försvarsgren. Flyghistorien är ännu så kort att den är gripbar. Det finns fortfarande de som minns pionjäråren, ja kanske själva var med. Ändå är människans dröm om att flyga, fri som fågeln, kanske lika gammal som människan själv. Det här är en bok om flygvapnet. Den riktar sig till den som vill veta mer om det svenska flygvapnet och dess historia. Den berättar om välbekanta namn som Caproni, Fokker och Saab. Den berättar om framgångar och motgångar, spioner och hjältar, glädje och sorg. Boken kan ses som en hyllning till alla de som bygge upp flygvapnet, som förvaltade det - och som bär arvet vidare, mot sekelskiftet. Den berättar till och med om när flygvapnet var på Antarktis".
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Skinnjacka från 50-talet som legat oanvänd tills jag köpte den för 10 år sen, har knappt använt den då den är för stor. Den är XL, ca 89cm hög, ca 53cm bred, ärmlängd ca 65cm. Mycket hög kvalite, tjockt läder och fint foder. Troligen flygvapnets modell. Märkt inuti med "2" och tre kronor. 1 000:-
Militär Lock a like dvs inte ursprungligen en militärcykel, men nu nylackad till liknande TILLVERKAD: Svensktillverkad kvalitet DRIVPAKET: Genomgående axel = Outslitlig FÄRG: Militär grå/grön bättringslackad Militär Lock a like VÄXLAR: 0-växlad BROMSAR: Fotbroms DÄCK: Framtill ett mycket kraftigt Ballonghjul med grovt mönster SADEL: Speciell gammal modell - ovanlig och fjädrad Ring 30 min innan du kommer. Längre kan jag tyvärr inte reservera cykeln. Priset som är satt är det pris som jag vill ha betalt för cykeln... och det inser du nog att den är värd.
Norlén & Slottner | Utg. 2014. Ej o.u. | Förlagsband. | s. | 9789187685118 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Andra världskriget hade brutit ut och svenska flygvapnet satte upp nya flottiljer med moderna flygplan. Men flygkrigsskolan hann inte utbilda flygförare i takt med behoven. Då organiserades reservflygskolor som erbjöd unga innehavare, av civila flygcertifikat, utbildning till militära flygförare. En av dem som antog erbjudandet var Sigurd Berglund från byn Bunsta i Medelpad. Denna biografi över Sigurd berättar om hur han förverkligade sina drömmar om flygcertifikat och eget flygplan men också hur han i orostider med nyvunna kamrater utbildades till störtbombflygare på Kungl. Västgöta Flygflottilj F 6. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Militära Flygmärken i Flygvapnet