Quantcast
Till salu inom: ”

mönster clara waever 9 2447k säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Perstorp
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Clara är kramgo liten tjej som tycker om att leka och mysa. Hon är klädd i blommig klänning och ljuslila småbyxor. Clara har bruna ögon och ljusbrun hudfärg. Det bruna håret har hon uppsatt i två tofsar med rosa rosetter. Dockans hår är underbart mjukt och lent. Rubens barn är de mest underbara dockor man kan tänka sig. Deras blick får nästan vem som helst att smälta. Varje docka är handsydd och har sitt alldeles egna unika ansikte med karaktärsdrag. Rubens dockorna hittar ni i Huset på landets webbshop www.husetpalandet.se Välkommen!
Bokförlaget DN 2003. 203 s. Inbunden i pappband med kapitäl och med skyddsomslag, allt i absolut nyskick. Rikt illustrerad med färgfoton och teckningar i sv/v. Vikt 808 g. Format 18 x 26 cm. Porto 30:- (rabatterat, i stf 48:-). Boken är en egensinnig och personlig berättelse om när Clara och hennes man tog över en tomt som under år av misskötsel förvandlas till en djungel, och om de erfarenheter de gjorde under de första två åren. Skriven av en nybörjare för nybörjare, mängder av konkreta råd och tips om hur man bäst tar hand om en trädgård - ändå handlar den lika mycket om människor som om växter. Grannar, könsroller, generationsskillnader och hur man gör för att komma överens i trädgården, allt behandlas.
Bokförlaget DN. 1 uppl. 2003. 200 s. Inbunden. Förlagets blå kartongband med gul ryggtext. 25,5x17,5cm. 800 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Illustrerad. Dedikation från författarinnan. Ur omslagstexten: CLARAS TRÄDGÅRD är en egensinnig och personlig berättelse om när Clara Block Hane och hennes man tog över en tomt som under år av misskötsel förvandlats till en djungel och om de erfarenheter som de gjorde de första två åren. Det är en bok om trädgårdshängivenhet på liv och död, skriven av en nybörjare för nybörjare. I CLARAS TRÄDGÅRD får vi mängder av konkreta råd och tips om hur man bäst tar hand om sin trädgård. Ändå handlar boken lika mycket om människor som om växter. Om tävlan grannar emellan, könsroller, generationsskillnader och om hur man gör för att komma överens i trädgården!.
Inbunden. Nyskick. Claras trädgård är en bok om trädgårdshängivenhet på liv och död, skriven av en nybörjare för nybörjare men härlig läsning även för garvade trädgårdsodlare.Vi får följa Clara och hennes trädgård. Hon beskriver månad för månad livet i och arbetet med den – om hur idéerna om den fulländade trädgården växer fram och ibland måste revideras. Clara berättar också om lökväxter, om gräsmattor och mossa, bladlöss och andra odjur, kompostering, bevattning, frösådd inomhus och mycket mer. Till varje kapitel hör en faktaruta med konkreta tips..
Mönster Clara Waever nr 9 - 2447 K