Quantcast
Till salu inom: ”

magnet griffeltavla ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar 6 st
F
Stockholm
Matta

Mölndal
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

IKEA Luns magnettavla (Ny 179 kr) Förvaring för nycklar, mobiltelefon och post. 2 zinklådor nedanför griffeltavlan. Det går att skriva meddelanden med krita samt fästa magneter på tavlan. Bredd: 48 cm Höjd: 71 cm Ram: Massiv furu eller gran, Klarlack på bets Låda: Stål, Förzinkad Bakstycke: Träfiberskiva Krok: Aluminium Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jättefin griffeltavla från IKEA, som tyvärr utgått i deras sortiment. Den kan även användas som anslagstavla då tavlan är helt magnetisk:-) Den hängs lätt upp på väggen! Har massiv trä-ram runt om, som vi målat VIT (jag bifogar bild från IKEA hur originaltavlan ser ut). Mått: 70x48 cm PS! Jag skickar med en förpackning med griffeltavlekritor, olika färger. Dock har flera kritor gått av, men de fungerar ju bra ändå. Kommer från rök- och djurfritt hem. Finns att hämta på Ekerö!
En griffeltavla med liten förvaring framtill, från IKEA men som nu tyvärr utgått ur deras sortiment. Den kan även användas som anslagstavla då tavlan är helt magnetisk:-) Den hängs lätt upp på väggen! Har massiv trä-ram runt om, som vi målat vit. (PS! jag bifogar bild från IKEA hur originaltavlan ser ut när vi köpte den). Mått: 70x48 cm Jag skickar med en förpackning med griffeltavlekritor, olika färger. Dock har flera kritor gått av, men de fungerar ju bra ändå. Kommer från rök- och djurfritt hem. Finns att hämta på Ekerö!
Bild 1: Hylla TROFAST från Ikea med 4 backar. Bredd: 44 cm Djup: 30 cm Höjd: 91 cm PRIS: 150 kr Bild 2: MICKI spis och magnet/griffeltavla med alfabet och klockvisare. Griffeltavla på ena sidan och magnettavla som syns på bilden. Magnetbokstäver finns. PRIS för båda: 250 kr
Vi säljer en griffeltavla inköpt på IKEA. Perfekt att ha i tex. en hall för att skriva upp små kom ihåg-noteringar. Eller varför inte i ett barnrum! Den är i nyskick och det medföljer matchande magneter i trä samt kritor i olika färger. Mail eller mobil: 0732616909 eller 0722720646