Quantcast
Till salu inom

"griffeltavla barn säljes"

Nyköping
Idag

Finsk musik (barn )

20 kr
Citiboard
Danderyd
Idag

Bord och stolar, Lego

1 200 kr
Blocket.se
2 dagar

Cyklar

200 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Längdskidor barn 10-12 år

350 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

TV-bänk i ekfanér och rumsavdelare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Mycket praktisk rumsavdelande bänk / tv-bänk av ekfanér i fint skick. Säljes och hämtas omgående i Huddinge. Bänken mäter 170 cm i bredd och 57 cm i höjd. Väggen som är ihopskruvad med bänken är 121 cm hög inkl. hyllkant i ek för ex värmeljus. Inuti väggen finns en kanal för att kunna stoppa undan sladdarna. Baksidan av väggen är svart och kan användas som griffeltavla. Kan därför vara lämplig i t ex närheten av kök där barnen gärna står och ritar eller i ett rum med öppen planlösning.
1 800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Hisingen

Praktiskt & Roligt till barn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
1. en smidig bänk till att ha i hallen, sommarhuset, källaren eller där du ser att den passar in. Stabil, snygg och praktisk. Pris: 300,- 2. Praktiskt målarstaffli för barn. Ena sidan har en griffeltavla och andra sidan har en whiteboard. I tillägg har den en rulle med papper som man kan dra upp och hänga över en av sidorna för som man sedan kan måla och teckna på. Pris: 150 Vill du ha bägge 2? - 500,- vid en snabb affär. Priserna är ej prutbara. Hämtas vardagar efter kl. 19
400 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Norrköping

Griffeltavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Griffeltavla till barn i furu sparsamt använt i bra skick med pappersrulle att rita på med vanliga pennor. Prutat o klart.
200 kr
Annonsera.se
Barnmöbler  ·  Örebro

Tripp trapp, gunghäst, byrå och griffeltavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Barnstol, tripp-trappmodell men ej äkta. Bygel saknas. 150:- Griffeltavla barn, välanvänd 50:- Gunghäst, furu, fint skick, 100 :- Liten söt barnbyrå på ben, målad gul, välanvänd. 50:-. Bild kan skickas via mail el MMS.
150 kr
Blocket.se
Utbildning  ·  Stockholm

Förskollärare till Nälsta-Vinsta förskolor i Vby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Förskolan Griffeltavlan, Skattegårdsvägen 71A är belägen i närheten av Vällingby City. Förskolan är byggd utifrån Förskola på 2000-talets idé med nya pedagogiska rum där barn och pedagoger tillsammans skapar en spännande och utforskande miljö med utrymme för individen. Vi erbjuder rätt person kompetensutveckling och stora möjligheter att vara med och påverka vår gemensamma fortsatta utveckling. 3 plats(er).Du är engagerad, nyfiken och har förstått vikten av att utgå från barnet som en kompetent individ. Utbildad förskollärare/lärare mot de yngre åldrarna. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare.
0 kr
Metrojobb.se