Quantcast
Till salu inom: ”

marbodal garderobsdörrar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi bor nu på Högklintavägen 37,i en trea på 74kvm men är i behov av större lgh då familjen växer.Lägenheten ligger på nedreplan med en stor uteplats(350x365)med trall och avskärmningsvägg som är beläggen precis ovanför Systembolagets skylt som man ser nere från torget(S-grillen)Det mesta i lägenheten är utbytt så där finns ny säkdörr,diskmaskin,spis med glashäll och varmluftsugn,kyl/frys alla dessa vitvaror går i borstad stål.Det är nytt kakel ovanför diskbänken i svart/grå nyans.Alla köksluckor plus kryddskåp och fläkt är nytt.Garderobsdörrar är utbytta till Marbodal.Alla innedörrrar är utbytta till vita raka dörrar med silverfärgade hantag.Golvet i det ena sovrummet är nytt med ljus parkett. Golvet i köket är nytt med en svart/grå linoleummatta.Golvet i hallen är nytt då med ljus grått klinker.Golvet i walkin garderoben är utbytt till ljus parket.Alla väggar är Stockholmsvita utom i det ena sovrummet som har en fondvägg.Lägenheten är fräsch och huset i sin helhet är lungt/trivsamt.Innergården som precis är ombyggd är fin och där finns en lekplats etc. Hyran ligger på 7345:- och i detta ingår även el.
Hej, Vi bor nu på Högklintavägen 37,i en trea på 74kvm.Lägenheten ligger på nedreplan med en stor uteplats(350x365)med trall/avskärmningsvägg som är precis ovanför Systembolagets skylt som man ser nere från torget(S-grillen pendelspåret)Det mesta i lägenheten är utbytt så där finns ny säkdörr,diskmaskin,spis med glashäll och varmluftsugn samt kyl&frys,alla dessa vitvaror går i borstad stål.Det är nytt kakel ovanför diskbänken i svart/grå nyans.Alla köksluckor + kryddskåp och fläkt är nytt.Garderobsdörrar är utbytta till Marbodal.Alla innedörrrar är utbytta till vita raka dörrar med silverfärgade hantag.Golvet i sovrum 1 är nytt med ljus parkett.Golvet i köket är nytt med en svart/grå linoleummatta.Golvet i hallen är nytt då med ljus grått klinker.Golvet i walkin closet är utbytt till ljus parket.Alla väggar är Stockholmsvita utom i sovrum 2 som har en fondvägg. Hyra ligger på 7361:- i detta ingår även el.
Två garderobsdörrar av märke Marbodal säljes. Gångjärn ingår. Dörrarna har mått 194 x 50 cm. Ring eller maila vid intresse!
4 nya vita garderober Marbodal utan sockel och utan inredning, 4 omonterade garderobsdörrar som hör till. Garderoberna är nya och helt oanvända, överblivna från ett bygge, men med en aning skavanker. Finns förborrade hål på insidan för installering
Vi skall bygga om vår hall och säljer 1 st garderob av märket Marbodal. Mått: B: 60 cm D: 55 cm H:195 cm Garderobsdörr av furu. En skada på dörren har reparerats. Garderoben finns för avhämtning i Göteborgs innerstad.