Quantcast
Till salu inom: ”

marin cykel sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel Vagn

Södertälje

Sverige
Marin
F
Marin
F
Marin
F
Marin
F
Marin
F

Tidigare annonser till salu

tja tänkte sälja min fina trix cykel som är en singelsped bara har stot och jag tänkte se om någon vill ha cyken jag har 2 nya deck som man får med cyken och en fälj och märket på cyken är marin och det är hudraliska bromsar men ni kan väll smsa eller ringa jag kommer och svara alltigt och jag är intreserad och byta mot en fiddy en 125cc hälst.
Hybrid cyckel säljes utav märket MARIN som är mycket stort i usa och väl etablerat märke i cyckelarrangemang och växer sig nu stort i Sverige. Modellen är byggd i aluminium och kolfiber och utrustad med lite extra detaljer utöver orginal som klick trampor och skor stl-44, ergonomiska handtag, flaskhållare, minipump samt stänkskärmar fram och bak. Cyckeln är enbart använd ett fårtal gånger och är i mycket gått skick. Storlek för person mellan 178-185 cm som även framkommer på MARINS hemsida. för mer info gå in på länk:http://www.marinbikes.com/2011/bike_specs.php?Lucas_Valley&serialnum=471
Hejsan nu är det dags och sälja fina damcykeln märket av (Believe by logan) den är 28tum med 3växlar frambroms och fotbroms fungerar det finns belysning fram och bak och allt fungerar korrekt inga problem alls priset är 1500 på damcykeln, och en jätte fin herr cykel märket av (Marin alloy ht) det är en 28tums med 28växlar med oljeskivbromsar cykeln fungerar också helt utmärkt går som en klocka inga problem alls med att cykla på den färgen på cykeln är svart ring för mer info priset är 2500.. MVH Sebastian
MARIN FAIRFAX URBAN SC2 Växlar : Shimano 8vxl. Ram : 20,5" Aluminium Bromsar bak : Tektro HDC-300 Hydraulic Disc, 6 Rotor Bromsar fram : Tektro HDC-300 Hydraulic Disc, 6 Rotor Färg : Svart Köpte cykeln i våras i USA och tog med den hem som flyttgods, har dock inte ens provcyklat den. Om köparen vill kan jag skicka den med bussgods, annars kan den avhämtas på mitt företag i Vällingby. Frågor ställes gärna före köp.
Väldigt bra cykel. Har ägt den sedan den var ny, det var för drygt 10 år sedan. Storlek medium, jag är 177 cm och den passar mig eller en mindre person. ramen i stål, bra dynamic sägs det. Sitter Deore LX växelförare bak och fram sitter en alivio växelförare och drev och arm fram är Deore LX. Den fungerar som sagt, du kan cykla med begränsat antal växlar, men det är egentligen dags att byta ut alla slitage delar. Vinterdäck medföljer samt barends.