Quantcast
Till salu inom

"cykel postkodlotteriet säljes"

Jönköping
Idag

Trehjuling barn

250 kr
Blocket.se
Ljusnarsberg
Igår

CYKEL

1 200 kr
ABC-Annons.se
Butik
Idag

Kampanj Candy Tvättmaskin 4...

3 699 kr
Blocket.se
Köping
Idag

Trek racer

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Hybrid dam Kona Ses Plus

6 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
13 dagar

Damcyklar

900 kr
Blocket.se
Skövde
14 dagar

Postkodcykel 28"

500 kr
Blocket.se
Trollhättan
1 månader

Cykel

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Lidköping

Cykel " Helt ny postkod vinst "

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Cykeln är givetvis oanvänd och har all plast från paketering kvar runt sig. Jag har vunnit den på Postkodlotteriet. Den är vitlackad med kraftig pakethållare, rostfria aluminium skärmar och rostfria detaljer. Cykeln har det exklusiva Shimano nexxus navet och är 7 växlad i handtaget, Det finns både fot och handbroms. Navdynamo utan motstånd driver lysen fram o bak samt reflexer. Även cykelpump i hållare på sidan ingår och även lås. (Nypris/värde 7900kr st) Mitt pris är 3500:- Jag svarar ej på SMS eller mail. Ring om du vill köpa cykeln 070-6013475
3 500 kr
Blocket.se

Cyklar från Postkodlotteriet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
2 stycken oanvända cyklar från Postkodlotteriet, ouppackad. • 3 växlad • fot- och handbroms • pakethållare • lås • fram- och baklyse • färg, vit Bilden visar en monterad cykel vi använt och kommer att behålla. De som vi säljer är ej monterad. Pris går att diskuttera. Ring, då mejlen är lånad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Göteborg

Treväxlad unisexmodell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har vunnit en cykel från postkodlotteriet men har redan en cykel. Därför säljer jag nu den cykel som jag vunnit. Den är aldrig använd! Fakta hämtad från postkodlotteriets hemsida: Färg: vit Modell: 28 unisexmodell Växlar: treväxlad navväxel Ram: stål Broms: fot- och handbroms Lyse: dynamo fram och bak Värde: 4 500 kronor Jag säljer den till högstbjudande (eller direkt vid snabb affär! :-)
2 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Gävle

Cykel unisexmodell, postkodlotteriet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min cykel jag vann i postkodlotteriet då jag redan har en cykel. Cykeln är oanvänd. Uppackad ur kartong. Slutmontering av trampor och styre krävs vilket sitter på cykeln. Instruktionsbok och nycklar medföljer. Uppgifter från postkodlotteriet: Färg: vit Modell: 28 unisexmodell Växlar: treväxlad navväxel Ram: stål Broms: fot- och handbroms Lyse: dynamo fram och bak Värde: 4 500 kronor Cykeln hämtas i Gävle av köparen.
1 800 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Stockholm

Cykel (postkodlotteriet)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Hoppades på miljonen men vann en väldigt fin cykel istället(typ lika glad). Är ifrån en lugn by i Skåne med väldigt lite trafik men bor nu i centrala Stockholm och är LIVRÄDD att cykla i stan. Därav säljer jag denna fina cykel. Ser att en del likadana ligger ute på försäljning för 2500kr, säljer min för 2000kr. färdigmonterad. 28" däck. 3 växlar. Unisex modell fast dam cykel ser det ut som. Pakethållare. Lyse fram och bak, dynamo modell. Nypris enligt postkodlotteriet 4500:- styck. Pris 2000kr
2 000 kr
Blocket.se