Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade cyklar göteborg polisen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena fick tillbaks cykeln från polisen ,, hittade denna cykel för ca 6 månad sedan,inget har kommit ditt å hämtat den.. så nu säljer jag den, Den är som ny finns inga fel på den!!! Ram Full carbon monocoque (FC-25) Gaffel Lite Comp 2.0 carbon Hjul Lite Speed Däck Schwalbe Lugano 23x622 Bromsar Shimano Tiagra Vevparti FSA Omega Växelreglage Shimano Tiagra Bakväxel Shimano 105 Framväxel Shimano Tiagra Utväxling 18 växlar, bak 12-25, fram 50-34 Storlekar 50, 52, 54, 56, 58, 60 cm Vikt 9,2 kg Rek. pris ca 13.995 kr Priset kan disukteras vid snabbt köp!!!
En mycket speciell och iögonfallande cykel, som man inte bör vara blyg för att avvända, då den drar till sig ALLAS blickar ;) Tre växlad och mycket skön att glida runt på! Köpte den i Göteborg av en kille som knappt använt den, så jag kollade upp den hos polisen så att den inte var stulen. Jag har inte heller använt den, den blev bara ståendes i mitt vardagrum som prydnad typ, påminner om en av dom första motorcyklarna som kom på 20,30 talet. Nypris 7990kr
En mustang jag gjort om lite grann. I nuläget är det en single speed men den händige kan laga växelkedjan. Navet är ett femväxlat nexus som nu är låst på tvåan för behagligast utväxling. Cykeln i övrigt är nyss genomgången, avfettad och tvättad och i gott skick. Pakethållaren har jag kapat och byggt om för att passa fram, men den tål inga enorma vikter utan är mer estetikt tilltalande. Passar en person mellan 170-185 någonting. Kvitto från polisens uthämtning finns. På bilden har den ingen sadel, men det rotar jag så klart fram en!
Hej. Säljer min sprillans nya Skeppshult V cykel, nypris ca. 6000kr. Min son hittade den, lämna in den till polisen och fick tillbaka den efter 3månader. Hämtas upp mot kontant betalning i Lerum el Göteborg. Ring el maila vid frågor. Mvh Linda
Nästan oanvänd, robust och felfri Monark 28 tum, 3-vxl Shimano, belysning, handbroms osv. Godkänt blocklås med 2 nycklar ingår (ej monterat på bilden). Ägarintyg-kvitto från polisen ingår (hittegodscykel). Finns i Utby.