Quantcast
Till salu inom: ”

marindiesel begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol st. 46

Norrköping
Audionet  AMP I V2
F
Skåne län
Onkyo M-5890
F
Skåne län
Emotiva XPA-200
F
Skåne län

Tidigare annonser till salu

Endast 1 år begagnat Dise av nya storsuccén "Brilliant". Ett 3-körigt lätt och smidigt alternativ för dig som vill ha ett instrument av riktigt hög klass. Mekanismer & träslag av högsta kvalité samt handnitade stämmor gör detta dragspel till ett riktigt litet krutpaket som även har en vacker öppen violinton! Spelet är i nyskick!! Servat & stämjusterat med 6 månaders garanti! Tonomfång: 43/108 Register: 7+3 Vikt: endast 8,7 kg!!! Nypris: 54.000:- För mera info se www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket.
Obetydligt begagnat elgitarrpaket! Elgitarrpaket med en svart Gouldgitarr i telemodell. Förstärkaren är en Zar E-20R på 20Watt! I paketet medföljer även en telekabel, axelband och gitarrväska! ********************** Smålands musikvaruhus Vi skickar över hela Sverige, låga frakter och snabba leveranser! Besöksadress: Järnvägsgatan 28 571 31 Nässjö Öppettider i butik: mån-fre 10-18.00 (lunch 13-14.00) Webb: www.smalandsmusik.se Mail: info(a)smalandsmusik.se telefon: 0380 10626
Mera bilder finns på http://www.batteknik.se/volvo2003 Motorn har alltid haft sötvattenkylning och är försedd med 2-poligt elsystem. (=batteriminus är skiljt från motorns gods. Passar utmärkt för bl.a. metallbåtar.) Den har gåtts igenom och följande är bytt eller nytt: - Packboxar till Vevaxel fram och bak - Avgasböj (bytt till ett OK begagnat) - Sjövattenpumpens tätningar - Nya lager/packboxar i cirkulationspumpen för glykolvatten, - Ny motorkontrollpanel I samband med detta har nästan alla kylrörstätningar bytts. Innan genomgången gick den utmärkt men läckte lite vatten och olja. Provkörning kan (med lite knåpande) ordnas för en seriös köpare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Begagnat avgasknä i mkt fint skick. Passar Vetus M3.10 marindiesel. Art.nr: STM 3049. Märke: Vetus avgasknä STM 3049