Quantcast
Till salu inom: ”

marksten z-sten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Marksten

Sollentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer marksten. Stenen är av modellen "s- eller z-sten". Dessa stenar kilar i varandra och utgör därför en mycket stabil grund att ställa t ex fordon på. De flesta stenarna är ljusgråa, men det finns också enstaka mörkgråa och rödaktiga stenar. Vi har ca 20 kvadratmeter sten. De är drygt 1050 stycken till antalet. I dagsläget ligger merparten av stenarna kvar på vår uppfart. Vi kan assistera vid upptagning. Stenarna kostar 1 kr per styck. Finns i Veberöd.
Säljer sk SF-sten, eller z-sten, som en del kallar den. Har ca 45kvadrat. Fin att lägga som plattgång eller på uteplats. Övervägande svart/antracit färg men även en del grått. Detta är 6cm varianten och bör nog inte läggas på garageuppfarter eller liknande. Stenens storlek är lite svårbestämd, men jag tror måttet är 17x9,5 cm. Allt är fördelat på 4 pall och finns i Skärstad norr om Huskvarna. / Toni
Ca 130 kvm rödbrun Z-sten säljes, två modeller som går att sammanfoga. Ca 6cm tjocka, håller för att köra bil på. Ligger färdigtravat på lastpallar, alltså bara att hämta.
Totalt fyra pallar marksten säljes, ca 480 st av den lilla och ca 620 av den större modellen.
Begagnad marksten z-sten ca 8 kvm. Hämtas på plats.