Quantcast
Till salu inom: ”

markvibrator säljes

Hyra Häcksax
F
Skåne län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi utför mindre gräv och markplaneringsuppdrag t.ex. stubbar, häck, damm, diken, tomtrensning, mindre väg, gångar.... Uppdragen utförs på helger och kvällar och i många fall tillsammans med beställaren. Har en mindre grävlastare med litet släp som jag utför arbetena med. Den är smidig och tar sig fram lätt. Hyr också ut en 95kg Markvibra(350:-/dygn) och en kraftigare Jordfräs(450:-/dygn) med fram,back, friläge på rotorn. Besök www.agschakt.se för mer info.
Vi utför mindre gräv och markplaneringsuppdrag t.ex. stubbar, häck, damm, diken, tomtrensning, mindre väg, gångar.... Uppdragen utförs på helger och kvällar och i många fall tillsammans med beställaren. Under Vintern utför jag snöröjning med skopa. Har en mindre grävlastare med litet släp som jag utför arbetena med. Den är smidig och tar sig fram lätt. Hyr också ut en 95kg Markvibra(350:-/dygn) och en kraftigare Jordfräs(450:-/dygn) med fram,back, friläge på rotorn. Besök www.agschakt.se för mer info.
Jag utför mindre gräv och markplaneringsuppdrag t.ex. stubbar, häck, damm, diken, tomtrensning, mindre väg, gångar.... Uppdragen utförs på helger och kvällar och i många fall tillsammans med beställaren. Kör i Tyresö/Haninge området. Har en mindre grävlastare med släp som jag utför arbetena med. Den är smidig och tar sig fram lätt men ändå stark. Hyr också ut en 95kg Markvibra(300:-/dygn) och en kraftigare Jordfräs(400:-/dygn) med fram,back, friläge på rotorn. Besök www.agschakt.se för mer info.