Quantcast
Till salu inom: ”

marshall artist 3203 rör topp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fin topp

Borås
Vit topp

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Marshall Artist 30w rör förstärkare.. En helt suverän och sällsynt topp. Klassisk Marshall crunch på användbar volym. Solid state pre-amp och rör power amp. Den har modifierats så att det går att bypass pre-ampen med en egen och får 100% rör action om så önskas. Som den är klara den allt från fender clean ton till klassisk JCM dist. Kolla in länken nedan för att få en recension och video demo av just detta. Ärligt talat är dist kanalen på denna helt jävla underbar. https://wgs4.com/marshalls-great-sleeper-amp-artist-32034203 Missa inte. Marshall artist dyker upp sällan. (och innan ni frågar, jag säljer för att jag har en hel samling av combos och toppar och någonting måste nu tyvärr bort)
Har en trevlig sällsynt Marshall pärla till salu! En Marshall 3203 Artist topp på 30 rör watt. Två kanals förstärka med en ren kanal samt en "dist/crunch" kanal, riktigt fjäderreverb, låter ungefär som en JCM 800. Förstärkaren är mycket kraftfull och orkar driva stora lådor samtidigt som den levererar bra ljud även på låg volym. Medföljer en original footswitch. Har stått oanvänd i ca två år så pottarna hade nog inte mått dåligt av lite elspray. Har även en vinklad 2x12 låda tror modellen heter 1961A Både topp och låda är i mycket bra skick. Lite mer info om stärkaren finns här: http://wgs4.com/marshalls-great-sleeper-amp-artist-32034203 http://www.harmonycentral.com/products/83289 Säljes i ett paket för 6000:- OBS inga byten är intressanta! Cash is king!
En st Marshall 6100LM anniversary series rör top... 3 kanaler clean.crucnh.lead. foot controoler ingår..många val av inställningar.. allt från clean till extrem dist... låter bra.. inga störningar eller missljud.. manual enklare mod följer med.. kvitto finns på service och underhåll 4 sound-2014.. info på länken om rörtopp...(http://www.superpage.com/riffs/desc_marshall.html) medföljer en hård vadd case till toppen.. och en mjuk no name cover till 4/lådan.. en 4tolv låda 1960AX... i lagom been on the road skick.... kanon bra ljud... inga störningar eller missljud... det sitter hjul monterat på lådan.. inte original dock.... men bra kvalite'.. allt säljes ihop... inga byten tack..
Säljer min Marshall topp och 4x10 låda. Nya rör, så det är bra tryck i den! Ser bra ut och funkar som den ska!