Quantcast
Till salu inom: ”

matbord ek granit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Möbler

Örebro
Matbord

Umeå
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu är det dags att sälja mitt matbord. jag har inget behov av ett så stort bord längre. det är 2 månader gammalt från sitty möbler och är i princip oanvänt. Matbord: med en granit skiva i mitten i ek. Stolar: 6 st stolar inte dom på första bilden utan andra bilden,de är i skin.st pris i affär per stol 1499:- jag säljer allt för 4600 Ny Pris Sitty möbler: 6900:- mitt pris: 4600:- ring gärna för mer info..
Java matbord i oljad ek/granit. L200 B95 H75 cm Finns iläggsskiva att köpa till L45 cm. Pris. 8 715:- bord Pris. 998:- ilägg Leveranstid ca 3 veckor. Välkommna att besöka vår hemsida:www.hemmoblerab.se Priserna avser fritt vårt lager. Vår Butik finns i Västerås men vi levererar till hela Sverige med egen bil eller med hjälp av DHL. Finansiering kan ordnas Hemmöbler i Mälardalen Ateljegatan 4 724 71 Västerås 021-356500
MÖBELHUSET i Uppsala säljer ett utställningsexemplar av matgruppen Granit. I priset ingår ett matbord 200x95cm i massiv oljad ek och 3 granitskivor, samt 6 stolar i oljad ek och konstskinn. En snygg och rejäl matgrupp till ett mycket bra pris! Först till kvarn! Gå in på vår hemsida för att se fler matbord. Vi lånar gärna ut täckt släpkärra och bil med dragkrok utan kostnad till våra kunder. För fler fina erbjudanden från oss se "I BUTIKEN" här intill. Titta även in på VÅR HEMSIDA där du finner många fler bordsalternativ under menyn Matbord.
På grund av stundande flytt säljer vi detta tjusiga matbord. Bordet kan inrymma 6 - 8 platser och vid sidan av den svarta steninläggningen av granit, är bordet tillverkat alltigenom av ek. Bordet är i fint skick då det är väl omhändertaget (inoljning / slipning) och föga använt. Priset på 2500:- är kraftigt reducerat p.g.a. vår pågående flytt samt att det på bordet finns en mindre spricka (se foto) som funnits sedan inköp.
Hejsan Vi säljer vårt matbord på grund av en flytt. Bordet är köpt från Ekeby möbel affär, och är ett ek bord med en granit skiva i mitten. Stolarna medföljer men där är dock defekt på stolsbenen. tyvärr har en hund bitit på stolsbenen, men vill ni inte ha med stolarna så kastas dem. Priset är för bordet 2000kr och om man vill så får man med stolarna Bordets storlek är 130*80 + tilläggsskivan är 40*80 En ny stol går på ungefär 800 kr.