Quantcast
Till salu inom: ”

mats jonasson skål säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kokböcker, 4

Göteborg
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer nu min Nespresso maskin med tillhörande mjölskummare (Aeroccicino) för 500 kr. Har även designskålar från Mats Jonasson serien Anemone. De har mest stått i skåpet och samlat damm tillsammans med originalkartong. Det är 2 ljuslyktor och en skål, man kan läsa mer om designern på http://royaldesign.se/MatsJonasson.aspx . De passar bra som julklapp likaså för mandlar och russin. Nypris 149 kr/st. Jag säljer mina för 100 kr/st eller alla 3 för 250 kr. Har du frågor eller prisförslag, så maila. Jag läser min mail ofta.
Jag säljer min prydnadsskål av Mats Jonasson i Målerås. Mats är en mycket omtyckt designer och oerhört skicklig! Jag har endast haft skålen i ett halvår och den är i helt perfekt skick! Nypris för skålen är 470:- Hör mer än gärna av dig! Erik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer helt nya oanvända skålar samt uppläggningsfat, samtliga med tillhörande originalkartong. Walterglas Sylvia, uppläggningsfat 335mm (blomma) 100:- Walterglas Sylvia, skål 180mm 100:- Walterglas, Uppläggningsfat 405mm (löv) 100:- Mats Jonasson, Folia blå kristallskål (löv) 100:- Walterglas Rosella, skål 200mm (rosor) 50:- Silverpläterade kaffeskedar med olika Sverigemotiv 5st 100:- Godinger silver 1987, The swan napkin holder (silverpläterad) 25:-
Athena är framställd i den för Mats Jonasson Målerås speciella tekniken kristallgrafik, handmålade, sandblästrade och polerade. I det antika Grekland kallades Athena vishetens gudinna. Hon var inte bara orädd och smart, utan också en sann ledartyp vars råd man gärna följde. Men framför allt var hon en verklig vän till dem hon höll av. Äger du ett föremål från Mats Jonasson Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall. 22cm. Kartongen finns kvar. Fler bilder kan skickas om så önskas.
Athena är framställd i den för Mats Jonasson Målerås speciella tekniken kristallgrafik, handmålade, sandblästrade och polerade. I det antika Grekland kallades Athena vishetens gudinna. Hon var inte bara orädd och smart, utan också en sann ledartyp vars råd man gärna följde. Men framför allt var hon en verklig vän till dem hon höll av. Äger du ett föremål från Mats Jonasson Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall. 22cm. Kartongen finns kvar. Endast avhämtning i Stockholms län.