Quantcast
Till salu inom: ”

värmeplatta för mat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår underbara Ryska stäppsköldpadda pga familjetillskott. Vi har inte längre tid för honom. Han är ca 8 år och är nyfiken, pigg och älskar att äta. Han är 12 cm över skalet. Hans namn är Marley. Vid köp ingår; Ett litet hus han kan gå igenom, värmelampa, värmeplatta, mat och vitamin. Han sover gärna på ditt bröst och tillsammans har vi haft många härliga stunder. På sommaren älskar han att få springa ute.
Användningsområden: - jäsning av degar - upptining av mat - varmhållning av mat - förvärmning av porslin - långsam efterstekning Uppvärmning genom värmeplatta i glas Steglös temperaturreglering från ca. 40 till 80° C Innerutrymme i rostfritt stål Teleskop-fullutdrag Max antal espressokoppar 80 st eller 12 st tallrikar Klarar belastning upp till 25 kg Passar i ett 60cm Bänkskåp Nypris i butik 5440kr sök på artnummer: Siemens HW 1402 P2 för fullständig info Den är ny och aldrig använd
Hej! :) Säljer vårt fina mörkgrå terrarium som vi haft till vår skäggagam. Det är egentligen ett akvarium, men funkar utmärkt för båda ändamål! Det är ca 79x43x59cm stort (B*D*H), och underskåpet är 79x40x70cm (B*D*H) stort, och står löst under ifall man inte vill anväda det. Underskåpet har hyllplan att ställa tex mat och andra tillbehör på. Du får med en värmeplatta och ett NYTT värmerör. Självklart rengjort och putsat vid eventuellt köp! Nypriset var strax över 5000kr! Mvh/ Frida
Spis Cylinda (2004) Fungerande spis med glashäll och standard ugn. Bytt spis då lampglaset gått sönder och är svårbytt. Finns att köpa, men vi har inte gett oss på detta. Pris: 500 SEK VärmeplattaFör att hålla maten varm vid servering är denna perfekt för stormiddag eller bjudning!! Endast använd en gång för test. Pris: 200 SEK Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår bönsyrsa har precis lämnat oss och därför ska vi sälja hennes bonad. I paketet ingår: Terrariet Lampa Värmeplatta (fastklistrad på undersidan) Liten plastbur för ert husdjurs mat 15x10x18 cm Rotbit för dekoration "Fakelian" gjord av plast, böj och formbar En liten påse barkbitar Stor tång 22cm Termometer Hör av er för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.