Quantcast
Till salu inom: ”

värmeplatta för mat säljes

Katt titi

Stockholms län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! :) Säljer vårt fina mörkgrå terrarium som vi haft till vår skäggagam. Det är egentligen ett akvarium, men funkar utmärkt för båda ändamål! Det är ca 79x43x59cm stort (B*D*H), och underskåpet är 79x40x70cm (B*D*H) stort, och står löst under ifall man inte vill anväda det. Underskåpet har hyllplan att ställa tex mat och andra tillbehör på. Du får med en värmeplatta och ett NYTT värmerör. Självklart rengjort och putsat vid eventuellt köp! Nypriset var strax över 5000kr! Mvh/ Frida
Spis Cylinda (2004) Fungerande spis med glashäll och standard ugn. Bytt spis då lampglaset gått sönder och är svårbytt. Finns att köpa, men vi har inte gett oss på detta. Pris: 500 SEK VärmeplattaFör att hålla maten varm vid servering är denna perfekt för stormiddag eller bjudning!! Endast använd en gång för test. Pris: 200 SEK Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår bönsyrsa har precis lämnat oss och därför ska vi sälja hennes bonad. I paketet ingår: Terrariet Lampa Värmeplatta (fastklistrad på undersidan) Liten plastbur för ert husdjurs mat 15x10x18 cm Rotbit för dekoration "Fakelian" gjord av plast, böj och formbar En liten påse barkbitar Stor tång 22cm Termometer Hör av er för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.