Quantcast
Till salu inom: ”

mauser 98k säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är alltså ett Mauser 98k (bnz 42) som lämnats av tyskarna i Norge 1945, sedan ombyggt till ett tävlingsskyttegevär av Kongsberg. Ompipad till Schultz and Larsenpipa i kaliber 6.5x55. Justerbart Timneytrycke. Har både trästock (för tävling) samt en Hoguestock av syntetiskt material. Hoguestocken är slarvigt anpassad för att passa lådan samt slutstycke, men går att snygga till med lite vilja. Trästocken är bäddad och känns bra, men skulle behöva lite skönhetsvård. Lådan är borrad för att kunna ta optik eller diopter. Fungerar felfritt mekaniskt och skjuter troligtvis som en kung. Finns i Stockholm. Pris: 3000kr Källa: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mauser_M67 KRÄVS självklart licens!
Hej! Har ett gamalt luftgevär (Luftgewehr) MARS 115 Tyskt Luftgevär från 1930-talet till salu (tror det ska vara 4.4mm kula) Det är tillverkat av "waffenwerk venus" i staden Zella Mehlis. Tillverkningen startade någon gång på slutet av trettiotalet och höll på nästan fram till slutet av kriget. Användes av tyskarna för skytteträning då de är uppbyggda som de gamla tyska mauser gevären (98k). Hör av dig om intresse finns för detta gammla Luftgevär MARS 115 T
Mauser 98 K, M48 och varianter av dessa. En mycket trevlig guide med sprängskisser, illustrationer och bilder och råd om hur man demonterar och monterar vapnet. Språk: Engelska. 16 sidor. Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30.
Tyska patronväskor Mauser 98K andra världskriget