Quantcast
Till salu inom: ”

ny merkel helix 308 win säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel Dator

Stockholm
Dator

Vallentuna
F

Tidigare annonser till salu

En splitter ny Helix säljes,vapnet är i toppskick.Det är endast använt 6 dagar i skogen,samt skjutet 2 älgar med.Kalibern är 308win.Denna compositmodell är rena hårdvalutan då Merkel har svårt att leverera i takt med efterfrågan,men här finns en för omedelbar leverans. Helixen är känd för sin fantastiska nydanande straight pull mekanism med en utväxling på 1:2. Kikarmontaget görs på mycket enkelt vis med standardfästen om man så vill då bössan har frästa picatinnyspår.Intresserade köpare får naturligtvis komma hit och provskjuta den för att se att allt är ok. Helix är Tysk teknik när den är som bäst. Vapnet säljes för att ägaren drabbats av studsarsjukan :)samt pga ett custombygge som tarvar lite kapital. Vapnet kräver naturligtvis vapenlicens.
Detta är världsnyheten från vapentillverkaren Merkel, nämligen RX.HELIX ett helt igenom revolutionerande repetergevär. Merkels utmanare i premiumklassen för repetergevär erbjuder många idéer: bländande snabb mekanism - optimerad för snabb hantering, ergonomi och säkerhet. Jaktvapen fabrikanten Merkel går på offensiven med ett nytt repetergevär. Target modellen är utvecklat för premiumsegmentet när det gäller ett modernt jaktvapen. Det nya gevär RX vilket är tillverkat i Suhl i tyskland är - i ett nötskal - en snabb straight pull mekanism med en nyutvecklat slutstyckshuvud och ett unikt take-down-system. Enligt Merkel är geväret "det första vapnet vilket inte bara utvecklat för jakt, utan även för den väg som tar dig dit". RX geväret är framtaget för att locka med elegans och prestanda till en målgrupp bland jägare för vilka marknaden tidigare bara hade riktigt dyra vapen att tillgå. Siktet med det nya vapnet är högt ställda: Merkel vill att jaktvapnet skall finnas med inom 21: a århundradet's MEM kategori. MEM står för Merkel Engineered Manufacturing, en akronym för modern jaktvapen teknik koncentrerad till Suhl:s jaktvapen expertis. Hur som helts var dock kundnyttan med i ett tidigt skede under utvecklingsprocessen: "jaktgevär byggs fortfarande som om jägarna bodde i jaktmarkerna", säger Olof Sauer, VD för Suhl-baserade företaget. Som svar på den högre rörligheten för jägare numera har Merkel utvecklat det kombinerade slutstycks-pip-systemet. Sauer: "Detta är bara en av tre patent vi ansökt om och en av många idéer som har förenats i det nya geväret." Tack vare vårt ny utvecklade system, behövs det bara tre enkla steg för att ta bort pipan och slutstyckshuvudet och ersätta dessa med motsvarande. Alternativt att kunna rengöra det väldigt enkelt eller att packa ned vapnet i en resväska, vapenkoffert vilket inte är mycket större än en portfölj. Ytterligare en fördel vid nedmontering är att det inte heller kräver några verktyg. Vapnet kräver licens
Merkel Helix 308w Grade2 NY 23 500:- Pipa Semi 300wm utan riktmedel NY 11 000:- Slutstyckshuvud Magnum NYTT 2100:- Magasin 300wm/ 7mm 1300:- Paket pris kan ordnas på Helix 308 och 300 Win Mag Vapen och vapendelar kräver licens.
Begagnad Merkel RX Helix inkl kolvkamshöjning. 3 skotts magasin. kaliber 308.win. Ny skick Vapnet kräver licens.