Quantcast
Till salu inom: ”

mc-ställ moped-ställ dragkrok bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Använt 4ggr senaste 6mån. Har även köpt extra "nymmerplåtshållare med all belysning" till. Kostade 499kr extra! Totalpris 2 698,00:- Ett enkelt och smidigt sätt att transportera motorcyklar. Perfekt för dig som inte vill investera i en släpkärra, eller ska köra längre sträckor och vill köra snabbare än 80 km/h. MC ställ för motocross och enduro. Robust konstruktion. MC-stället monteras på dragkroken, passar alla bilar med standardstorlek på dragkulan. Motorcykeln placeras på en skena av aluminium och låses fast med den övre låsarmen över sadeln. Detta MC-ställ passar lika bra för stora som små hojar. Själva MC-stället klarar alla motocross och endurohojar oavsett storlek. Passar 50-640 cc. (Kolla maxbelastning dragkrok). Mc-ställ för bil, MC-ställ för dragkrok, MC-ställ för bilkula. Hela dragkrokstället väger ca 20kg LÄNK: http://www.24mx.se/mc-stall-twenty-for-dragkrok-heavy-duty-1
Ett enkelt och smidigt sätt att transportera crossen. Perfekt för dig som inte vill investera i en släpkärra, eller ska köra längre sträckor och vill köra snabbare än 80 km/h. Robust konstruktion. MC-stället monteras på dragkroken, passar alla bilar med standardstorlek på dragkulan. Motorcykeln placeras på en skena av aluminium och låses fast med den övre låsarmen över sadeln. Detta MC-ställ passar lika bra för stora som små hojar. Själva MC-stället klarar alla motocross och endurohojar oavsett storlek. Passar 50-640 cc. (Kolla maxbelastning dragkrok). Funkar perfekt Säljs nu på extrapris på 24mx för 2200:- Mitt pris 1100:- (inkl ljusramp som jag dock inte kan garantera funktionen på...)
Ett enkelt och smidigt sätt att transportera motorcyklar. Perfekt för dig som inte vill investera i en släpkärra, eller ska köra längre sträckor och vill köra snabbare än 80 km/h. MC ställ för motocross och enduro. Robust konstruktion. MC-stället monteras på dragkroken, passar alla bilar med standardstorlek på dragkulan. Motorcykeln placeras på en skena av aluminium och låses fast spännband. Detta MC-ställ passar lika bra för stora som små hojar. Själva MC-stället klarar alla motocross och endurohojar oavsett storlek. Passar 50-640 cc. (Kolla maxbelastning dragkrok). Jag har kört en Yamaha yzf 250 utan problem.