Quantcast
Till salu inom

"medicindosett carousel säljes"

Norrköping
Igår

Kodak CAROUSEL S-AV2000 med...

Blocket.se
Burlöv
9 dagar

Kodak carousel magasin

400 kr
Blocket.se
25 dagar

4St Lammhult carousel fåtölj

3 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
27 dagar

Lego: 42055, 42082, 10261,...

2 200 kr
Blocket.se
Haninge
28 dagar

JVC JA-S31,KD-35,Technics S...

1 600 kr
Blocket.se
Luleå
29 dagar

Snöslunga HONDA HSS970 Topp...

24 900 kr
Blocket.se
29 dagar

Diabildmagasin

300 kr
Blocket.se
Gävle
1 månader

Diabilds magasin för Carous...

50 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Västernorrlands län

Medicindosett Carousel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Här är den bästa medicindosetten som finns. Vi har haft jättestor nytta av den under demenssjukdom. Det underlättade både för den sjuke och den anhörige. Den larmar vid inställd tid och man vänder på den och tar ut medicinen för att larma av. Det är själva apparaten +3st dosetter, 2st med 29 fack och en med 28. De med 29 fack har lock för att kunna fyllas i förväg. Diverse dygnsringar medföljer också. Fler finns att köpa på www.pharmacell.se där ni kan läsa mer om denna produkt. Ny pris 1573:- inkl tillbehören. Drivs av 4 AA batterier. (ingår ej)
800 kr
Blocket.se
Serietidningar  ·  Sverige

Carousel - 7

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Mr Mockley skaffar en ny häst till sitt stall i nöjesparken SuperRide. Det är ett mycket nervöst sto, men Mandy, vars pappa jobbar på nöjesfältet, får bra kontakt med hästen - så bra att hon på allvar börjar tro att hon faktiskt kan tala med hästar. När den nya hästen en dag blir skrämd och bryter sig ur stallet får Mandy stor nytta av sin förmåga. Dock finns det ondskefulla personer som är beredda att göra nästan vad som helst för att bryta Mandys magiska band till både karusellhästen Midnight och alla andra hästar ? Pollux Hästbokklubb. Stabenfeldt AB, 2009. Frakt: 28 kr.
15 kr
Bokbörsen.se
Serietidningar  ·  Sverige

Carousel - 6

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Mr Mockley äger nöjesfältet SuperRide, och hans dryga dotter Penelope har ännu en gång bjudit dit en kompis. Mandy, vars pappa jobbar på nöjesfältet, är mindre glad - det brukar nämligen alltid innebära trubbel när någon av Penelopes vänner är på besök. Och den här gången blir inget undantag, visar det sig. Victoria Hewitt, vars familj årligen arrangerar en tjusig hästshow, gör nämligen lite som hon själv vill. Och det vill inte säga så lite det ?! Pollux Hästbokklubb. Stabenfeldt AB, 2009. Albumet är i mycket gott skick. Frakt: 28 kr.
15 kr
Bokbörsen.se