Allt till salu inom "mercury utombordare sprängskiss"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Reservdelsmotor Mercury Merc 500, 50 hk, 1976

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har en gammal, men ack så vacker utombordare som behöver lite kärlek. Motorn är i ganska gott skick förutom att växelhuset läcker och att den tar in vatten i cylindrarna. Jag har inte tid att plocka isär och felsöka närmare, därför säljer jag motorn. Jag har provkört den flera gånger och fick den att gå ganska bra, det var först när jag lämnade in den för komptest och tändningsinställning som det uppdagades att den läckte lite här och var. Bra saker med motorn: - Nytillverkad axel till backspärrens mekanism (man får betala runt 1000 kr för en begagnad hos marinhandlarna) - Sprillans ny impeller (cirka 250 kr) - Helt nya tändstift (cirka 300 kr) - En del nya kablar - Många delar är i mycket gott skick, så som startmotor, förgasare (förgasarna har jag tagit isär och rengjort, de ser ut som nya) och tändspolar - Fungerade reglage, dock utan nyckel, men det fungerar med t. ex. en hänglåsnyckel (du får ge minst 600 kr för ett reglage på begagnatmarknaden) - Komplett motor så när som på axel för tilt och några saxsprintar. Tank och cirka 15 liter soppa (2%-blandning) medföljer - Propeller följer med löst, ser lite ledsen ut, men inte farligt Serienummer för den som vill kolla upp motorn lite närmare: 7079492 Manuell tilt, med elstart och "el-choke". Har du bara lite tid och ork kan du få till en vacker blue stripe-Mercury. Om inte annat finns det bra reservdelar på motorn. Vid köp kan reservdelslista/sprängskisser medfölja i PDF-format (värde cirka 130 kr). Finns för påseende 8-16 i Mölndal. Endast avhämtning och kontant betalning. Ring eller maila om du har frågor om motorn, så ska jag svara så gott jag kan! Joel
2 500 kr
Blocket.se

Mercury manual

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mercury manual med sprängskisser och steg för steg beskrivningar omfattar utombordare år 1965 - 1989 2 - 40 hp Manualen är på en CD skiva, kan posta den. (har även ett par flytvästar och åror som jag gärna vill bli av med!!!)
125 kr
Blocket.se

Instruktionsbok manual Mercury

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mercury manual med sprängskisser och steg för steg beskrivningar omfattar utombordare år 1965 - 1989 2 - 40 hp Manualen är på en CD skiva, kan posta den.
125 kr
Blocket.se

Mercury manual

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Tjena, lagade ett ihop kärvat växelhus mha denna manual! säljer en reparationshandbok / manual för Mercury utombordare, omfattar: * år 1965 - 1989 * 2 - 40 hp Manualen på på cd skiva och innehåller massa steg-för-steg beskrivningar och sprängskisser. Manualen är på 520 sidor!
125 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj