Quantcast
Till salu inom: ”

merida big nine 29tum mtb cykelvasan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Crescent Mtb

Karlskoga
Cykel

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Merida är världens näst största cykelproducent och har med sitt Merida Multivan Team genom åren erövrat många medaljer i världscuperna. Med sin Big Nine serie har man skapat twentyniners i flera prisklasser med samma geometri som toppmodellerna. Big Nine 900-modellen är utrustad med Manitou Tower-gaffel och Shimano XT/SLX-komponenter. Ram: Aluminium Big Nine TFS Gaffel: Manitou 29 Tower LTD air 100 remote Bromsar: Shimano BR-M446 Växelreglage: Shimano SLX Framväxel: Shimano Deore Bakväxel: Shimano XT Vevparti: Shimano M552-10 42-32-24 Vikt: 12,45 Säljs av cykelbutiken Bike Brothers i Växjö. Läs mer om Bike Brothers på hemsidan www.bikebrothers.se Räntefri avbetalning kan ordnas.
Perfekt cykel för den seriösa motionären som vill ha en bra cykel från början. Körd ca 120 mil på grus och enklare stig. Luftgaffel med poplock på styret och XT utrustning gör att du får mycket cykel för pengarna. Se bifogad spec. Ramen är 17" och passar 177 - 184 cm. Kan släppas för 9200 kr då med Maxxis MTB däck på. Annars 10 000 kr inkl. det jag utrustad den med som är nya däck (Schwalbe Thunder Burt och kedja (Shimano XTR) samt softhandtag. Cykeln kan visas i Stockholm då jag jobbar där. Perfekt för cykelvasan!
Tjena. Ska nu sälja min mtb i förmån för en annan. Cykeln är från 2011 och är i mycket fint skick. Ramstorleken är 17" och passar folk mellan 170-183cm. En cykel som tar sig fram i teknisk mtb lika bra som den passar pendling till och från jobb. Jag själv använde den till både och. Funkar även bra till cykelvasan. Cykeln är uppgraderad med en Rhock Shox Reba framgaffel som är låsbar från styret, denna gaffel är 1kg lättare än orginalet. Nypris gaffel ca 4300:- Alu ram 17" Rhock shox Reba framgaffel Hydraliska skivbromsar Shimano deore växlar Big 9 hjul med bra Maxxis däck Xlc flaskhållare En bra cykel för dig som vill pendla eller träna. Vid frågor är de bara att höra av sig. Bvsa Mvh David
Då jag nyss skaffat en heldämpad hojj så är det dags att sälja min 29a. Som rubriken nämner så är det en Merida. Cykeln är köp hösten 2012 och har kört här i göteborg. Cykeln är i fint skick bortsett från lite oundvikligt färgskav på vevarna från mina stora skor samt marken. Komponenterna är robusta och fungerar väldigt bra. Bakväxeln är Shimano XT och är av toppkvalitét! Här är en länk med information om komponenterna på cykeln: http://www.merida.se/big-nine-tfs-900-d.199272.sv.html På cykeln sitter idag ett bar stora fina Hans dampf däck för den som gillar att köra på hala slingor. Original däcken väger betydligt mindre och lämpar sig bättre till mindre leriga snabba stigar, t.ex cykelvasan. Cykeln passar mig som är 190 bra och passar nog ännu bättre för de som kanske är lite kortare eller längre beroende på preferenser. MTB pedaler i bruksskick finnes samt sadelväska + extra slang till rimligt pris. Cykeln hämtas i centrala GBG. Priset gäller endast cykeln utan tillbehör och pedaler. Nypris är 12500 för cykeln. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.