Quantcast
Till salu inom: ”

perfekt mtb cykelvasan white xc lite säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En cykel för ambitiösa motionärer och för de som vill köra långlopp med maximal komfort och prestanda! En perfekt MTB för CykelVasan! Geometrin på ramen är prestandaorienterad men övre ramröret/styrhuvudet är något kortare/högre för att ge extra bra komfort. Cykeln har en mycket prisvärd spec med bland annat Shimano XT & Deore komponenter. Framgaffeln är den erkänt tillförlitliga och lätta Rock Shox Reba. Utöver det är det Avid hydrauliska bromsar & Continental däck mm. Diverse extrautrustning ingår! Skicket på cykeln är mycket gott! Alla slitdelar såsom drivpaket, däck och bromsklossar etc. är mycket fräscha! Cykeln är helservad varje år på www.sportson.se/uppsala Storleken är Medium Nypris cirka 10995 kr och den säljs för 6800 kr! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, jag ska nu sälja min älskade mtb då jag behöver pengar till flytt. Den är i bra skick med det bästa växelsystemet (Shimano Deore XT). En fullt fungerande mtb som är i tävling/träningsskick. Det sitter mtb clips på den så det är bara ut och köra direkt! Jag har satt på ett par däck med lite lenare undersida så den går lättare på grus och asfalt vilket är perfekt för dig som ska köra Cykelvasan! Tänkte mig runt 4500-5000:- men kan gå ner vid snabb och smidig affär, ju snabbare desto bättre pris! Maila helst! Mvh wiktor OBS skitig på bilden och låset var bara på tillfälligt.
Mkt fin mtb som rullat sparsamt och alltid blivit tvättad efter varje pass. Utrustad med XT växlar fram och bak vilket borgar för kvalite och säkerhet. Extra uppsättning Continental däck som endast rullat en cykelvasa medföljer. Ramens storlek är Large vilket passar mig som är 184cm. Passar perfekt till dig som vill ut och träna i skogen eller varför inte köra cykelvasan. Obs! Cykelväska, stänkskärm och pump medföljer ej