Quantcast
Till salu inom

"merkel rx helix straight pull säljes"

Butik Mark
Igår

Im skogsvagn 450

118 625 kr
Blocket.se
Gislaved
2 dagar

Humminbird Helix 7 SI GPS +...

4 000 kr
Blocket.se
Köping
Igår

Drilling Merkel klass 1

17 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Line6 Helix Floor plus Gato...

11 500 kr
Blocket.se
Oskarshamn
Igår

Merkel KR1 - 308win - Trito...

17 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Gibson Les Paul 1958 Reissu...

26 000 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Hagelgevär Merkel 47S Sidol...

7 500 kr
Blocket.se
Butik
2 dagar

Metso LT220D

3 865 518 kr
Blocket.se
Eskilstuna
2 dagar

BMW 320 d xDrive M Sport, M...

167 000 kr
Blocket.se
Gävle
2 dagar

Line 6 helix floor/Jackson...

17 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Helsingborg

Merkel Helix 9,3-62

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Världpremiär av RX repetergevär: Merkel ger nytt liv åt repetergeväret med sitt "HELIX". Jaktvapen fabrikanten Merkel går på offensiven med ett nytt repetergevär. Target modellen är utvecklat för premiumsegmentet när det gäller ett modernt jaktvapen. Det nya gevär RX vilket är tillverkat i Suhl i tyskland är - i ett nötskal - en snabb straight pull mekanism med en nyutvecklat slutstyckshuvud och ett unikt take-down-system. Enligt Merkel är geväret "det första vapnet vilket inte bara utvecklat för jakt, utan även för den väg som tar dig dit". RX geväret är framtaget för att locka med elegans och prestanda till en målgrupp bland jägare för vilka marknaden tidigare bara hade riktigt dyra vapen att tillgå. vapnet kräver licens!
33 900 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Östersund

Merkel Helix 30-06 / 24 mån (1614,00 kr/mån)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Världpremiär av RX repetergevär: Merkel ger nytt liv åt repetergeväret med sitt "HELIX". Jaktvapen fabrikanten Merkel går på offensiven med ett nytt repetergevär. Target modellen är utvecklat för premiumsegmentet när det gäller ett modernt jaktvapen. Det nya gevär RX vilket är tillverkat i Suhl i tyskland är - i ett nötskal - en snabb straight pull mekanism med en nyutvecklat slutstyckshuvud och ett unikt take-down-system. Enligt Merkel är geväret "det första vapnet vilket inte bara utvecklat för jakt, utan även för den väg som tar dig dit". RX geväret är framtaget för att locka med elegans och prestanda till en målgrupp bland jägare för vilka marknaden tidigare bara hade riktigt dyra vapen att tillgå. Dela upp betalingen med klarna från: 24 mån (1614,00 kr/mån) vapnet kräver licens!
33 900 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Helsingborg

Merkel Helix 308W / 24 mån (1614,00 kr/mån)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
FINNS I BUTIK !!!! Världpremiär av RX repetergevär: Merkel ger nytt liv åt repetergeväret med sitt "HELIX". Vapnet är i 308win kolv Grade 4 Jaktvapen fabrikanten Merkel går på offensiven med ett nytt repetergevär. Target modellen är utvecklat för premiumsegmentet när det gäller ett modernt jaktvapen. Det nya gevär RX vilket är tillverkat i Suhl i tyskland är - i ett nötskal - en snabb straight pull mekanism med en nyutvecklat slutstyckshuvud och ett unikt take-down-system. Enligt Merkel är geväret "det första vapnet vilket inte bara utvecklat för jakt, utan även för den väg som tar dig dit". RX geväret är framtaget för att locka med elegans och prestanda till en målgrupp bland jägare för vilka marknaden tidigare bara hade riktigt dyra vapen att tillgå. Dela upp betalingen med klarna från: 24 mån (1614,00 kr/mån) vapnet kräver licens!
33 900 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Kristianstad

Merkel Helix 9.3x62 Bytes,

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Merkel RX Helix 9.3x62. Världens snabbaste straight pull, Unikt take-down-system, Zeiss Duralyt 2-8x42 belyst, Snabbfäste 30mm, Pipa 56cm med självlysande öppna riktm,, OBS vapnet,kikaren,fästet är nytt ej använt till jakt, pris i butik 42000kr,Pris nu kontant 25.000kr eller högstbjudande ,kan ta inbyte men då är bytes pris 39.000kr, intressanta byte är 4wheel bil, fyrhjuling,jaktvapen OBS SKAMBUD EJ AV INTRESSE,,,,,, vapnet kräver licens,,
25 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Merkel RX Helix Straight Pull

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Demo bössa i butik säljes när den har vissats klart och enligt överrenskommelse. Merkel Helix är den nya generationens rakrepeterande studsare utan yttre rörliga delar med en så kallad skidskyttemekanism där repeterrörelsen endast är 6 centimeter. Ett oerhört snabbrepeterande vapen, ett måste för alla jägare som kan hamna i snabba farliga situationer. Pipbyte och isärtagning Det behövs bara tre enkla steg för att ta bort pipan och slutstyckshuvudet och ersätta dessa med motsvarande. Alternativt att kunna rengöra det väldigt enkelt eller att packa ned vapnet i en resväska, vapenkoffert vilket inte är mycket större än en portfölj. Ytterligare en fördel vid nedmontering är att det inte heller kräver några verktyg. Slutstyckshuvudet som till sin storlek är som en valnöt, kan skruvas loss från slutstycket med handkraft och sedan försvinna säkert ned i din ficka. Straight Pull Mekanismen kombinerar ett säkert roterande slutstyckshuvud med äkta straight-pull mekanism. För Merkel betyder en äkta "Straight-pull" att ingen irriterande och störande roterande eller nedåtgående rörelse finns, vilket kan finnas på andra rakrepeterare. Slutstyckshuvudet färdas längs en spiralväg och förflyttas enkelt till och från låsläget. Slutstyckets rörelse är mycket kort på grund av denna överföring och därmed dubbelt så snabb. Under utvecklingen av det nya geväret löste även Merkel en sedan länge känt ergonomiskt problem vid skjutning med ett repetergevär: Vid konventionell konstruktion, drar skytten tillbaka slutstycket förbi handleden, farligt nära hans/hennes öga. Till skillnad mot det nyutvecklade slutstycket på Helixen. På grund av överföringen tar låsningsrörelsen plats helt och hållet inne i lådan - ögat förblir helt opåverkat. Piplängd: 560 mm, magnum 610 mm och kort 510 mm. Vikt: 2,9 kg. längd: 107 cm Priset varierar med val av tillbehör. Kontakta oss för pris på ditt vapen. ORD PRIS 29995kr Licens krävs www.tisojaktochmaskin.se
25 995 kr
Blocket.se