Quantcast
Till salu inom

"motorhispania rx 50 racing säljes"

Leksand
Idag

Öhlins Racing klocka

700 kr
Citiboard
Tumba
Idag

Fälgar SVF Racing

500 kr
Citiboard
Butik Växjö
2 dagar

Castrol oljor - NYHET 0W-20...

59 kr
ABC-Annons.se
Butik Halmstad
2 dagar

Digitala spel Xbox, Nintend...

18 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
2 dagar

Condor Pro Nitro RC Buggy -...

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Tingsryd

Motorhispania RX 50 Racing

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Nu ligger äntligen den skönaste moppen ute på marknaden igen efter att den varit i mitt ägo i cirka 4år. Först till kvarn, Go go go! Detta är en Motorhispania RX 50 Racing, alltså en moppe! Det är många som misstar den för en motorcykel då den utseende mässigt inte skiljer sig mycket. Den skall "tydligen" även enkelt gå att trimma till höga hastigheter och grymt ax utan extra kostnader och eventuellt registrera om till lätt MC. Den röda metallic lacken med extra mycket gläns är helt fri från fula repor och skador vilket gör att moppen ser helt ny ut även om den har några år på nacken, den är nämligen av årsmodell 2000 vilket inte märks då jag tycker att den fortfarande toppar utbudet och har blivit behandlad som en pärla. Moppen är precis nyservad och inte använd sedan dess. Den säljs pågrund utav bilkörkort vilket gör att jag inte använder mopeden längre. Jag arbetar fram till kl 5 varje dag så skicka gärna ett mail eller ring efter arbetstid.
9 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Borås

Motorhispania RX Racing 50

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Eu-moped, fungerar utmärkt är välskött, servad och förvarad i varmgarage. Sitter ett helt nytt batteri på mopeden Nästan nyskick på däcken, inte långt körda Den har gått 1370mil Har lite små skador på kåporna efter närkontakt med marken men är inte värre än att spackla upp och lackera, ny lack och dekalsats till sido kåporna medföljer. Är i nuläget utan pluggar men pluggar finns och kan även sättas tillbaka om så önskas. Mopeden går riktigt gött, har även rejäla bromsar som sitter på 125cc modellen också. Det är i princip en 125cc men med strypt 50cc motor Motorn som sitter i mopeden är en Minarelli AM6 som även Yamaha, Beta, Rieju, Aprilia och Derbi använder sig utav och har ett gott rykte om sig som en bra motor tillverkad utav Yamaha Mopeden väcker verkligen uppmärksamhet, har blivit frågad flera gånger om det är en moped eller motorcykel. Coolaste moppen i klassen? Mopeden finns i Gånghester 5 km utanför Borås. Telefonnummer till mig 0706-383106 Mvh Simon
9 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Högsby

Motorhispania RX -03

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan, nu ska mopeden säljas. Det är en välskött Motorhispania RX 50 Racing -03, den är vätskekyld och har en 6-växlad Minarelli AM6 motor. Den går väldigt bra i motor och låda. Bromsklossarna bak är bytta sommaren 2009, nytt bakdäck hösten 2009, jag har även bytt till en "guldkedja" som är slitstarkare och båda dreven hösten 2009. Mopeden har dock inget batteri, då det slutade fungera i vintras, men den är lätt att springa igång och ett batteri kostar runt 200-300kr. 4 LED-rör är monterade under mopeden, 2 innanför kylargrillen och 2 på undertailen. Färger och funktioner ändras enkelt med en fjärrkontroll. Enkla att demontera om man inte vill ha dem. Ett Metrakit avgassystem sitter på och en ostrypt cdi-box, så den går lite bättre än original. En riktigt blickfångare för dig som vill synas! Ring vid intresse och för mer info, för jag kollar inte mailen så ofta. Mvh/ Jonathan
12 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Motorhispania Rx 50 super racing 2004

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
pga utlandsfytt samt mc köp säljer jag min eu-moped. Märke: Motorhispania Modell: Rx 50 super racing Årtal:2004 Miltal:1914mil Just nu sitter det trim på. Polini evo 80cc-300mil ny kolv, ej inkörd. 21mm förgasare.doppler racevev (ej effekt höjande - mer hållbarhet). Metrakit prorace koppling (ny). TP Ostryp CDI box(ny) samt TP tändplatta (ny) Metrakit effektsystem (troligen replica, modellanpassat usa import) det som inte sitter på men som medföljer: Ett komplett polini evo 80cc kit med kolv. (nypris 2799:-) En 21mm förgasare, samma som sitter på, utan insug. Original 16mm förgasare. Original Avgasystem, med plugg. Original CDI box. 2stycken hastighetsmätare (original) nr1 0-80km/h 69mil mätarställning nr2 0-120km/h 1844mil mätarställning (den som används mest på mopeden). En original kylare. den som sitter på är universal, trodde att den gamla läckte med det var en slang som var lite sleten som läkte, har inte orkat byta till original, och det behövs inte häller byta. Övrig info: Packboxar, fram-stötdämpare bytta för 2år sedan (ca 10mil sedan) Bakdäck och framdäck byttes vid 1600mil (Mycket fina däck, Metzeler back och pirelli fram) NYTT drivpaket (kedja bakdrev 52kugg framdrev 15kugg.) Medföljer gör även drev, storlek 11,13,15. Godkänt Skivbromslås. 2nycklar samt 2nycklar till låset. Kan slänga med en hjälm om så vill, billig godkänd intergralhjälm med två visir (sol samt vanligt). uppskattad effekt ca 12hk. Med annat avgasystem,förgasare samt membran bör en effekt på ca 19hk kunna plockas ur cylinderkitet. reg nr: UTX641 Kan maila mer bilder vid intresse. Priset är riktigt lågt satt därför enl. mig Prutat och klart. Allt fungerar. Nås bäst via mail eller sms. OBS! 18år eller med målsmans tillstånd krävs för köp. Passa på att Fynda!
10 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Enköping

Motorhispania RX Racing 50 02 EU

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
EU moped motor renoverad med nya lager. går bra. Vatten kyld. Lite skavanker på kåpor osv. Allt fungerar. OBS utan helkåpa på bild, följer med.
6 500 kr
Blocket.se