Quantcast
Till salu inom: ”

metallhylla säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer ut alla pallar, ca 200 st. av div. kvalitet, mestadels prima vara. Säljer även metallhyllorna avsett för ex. pallar, mängden syns på bilden. Perfekt som lagerplats el. dyl. Säljer styckevis men föredrar givetvis om ni tar hela partiet direkt vilket sänker priset till det nästan obefintliga. Finns i V. Klagstorp (3 km söder om IKEA, Svågertorp) Skynda & Fynda!!! Först till kvarn!!! Så länge annonsen är kvar - så länge finns allt kvar! Ring: 070-333 00 61
Vi säljer vår hylla från Hay. Måtten är H: 85,5 D: 44,5 och längden är 206,5 cm Hyllan består av ett ekstativ och metallhyllor. Det finns 9 hyllor varav 5 st är vita och 1 st mullvad, 1 st turkos/grön, 1 st ljusrosa och en knappblå. Se bild. Ord pris 5450 kr Vi säljer vår för: 3900 kr Vi har ännu inte satt på täckknapparna för skruvhuvudena så de är som nya. Hyllan är lätt att montera ner och ta med sig.
Metallhylla med hyllplan i trä. Vit. 4 hyllplan (på bilden syns endast 2 hyllplan då vi bara ville visa hur hyllan såg ut, inte bygga ihop hela). Ca 180 cm hög, 80 cm bred och 30 djup. Hyllan är i bra skick. Om du ringer och jag inte svarar så lämna ett meddelande eller skicka ett sms så hör jag av mig! Så länge annonsen finns kvar på Blocket så finns hyllan kvar!
Metallhyllor godkända för kommersiellt bruk som i butiks- och lagerlokaler. Hyllplan 20 st med måtten: 100x50 cm Sektioner 6 st där höjden är ca 208 cm Bilden visar 3 sektioner med 4 avdelare men du får 7 avdelare så det blir 6 sektioner. Till detta medföljer 3 st förvaring- lagerlådor med hjul (ej på bilden) som du har under den understa hyllan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förnya badrummet med den här verkligt snygga handdukshängaren i fransk lantstil Handdukshängaren är tillverkad i gulbeige metall och har en metallhylla längst mer Höjd 91 cm Bredd 28 cm Längd 62 cm Besök gärna vår webbutik där hittar du mycket annat till att försköna ditt hem Beställ enkelt och bekvämt dygnet runt Vi har snabba leveranser och skickar paket varje vardag Välkommen till trend4you heminredning och presenter på nätet sedan 2008