Quantcast
Till salu inom: ”

veteranlastbil volvo rundnos säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Veteranlastbil(rundnos) från 1950 säljes till någon med intresse för att renovera den (alla delar är i så pass bra skicka att det ska gå att renovera dem). Den är helt i ursprungsskick, förutom baklyktorna och att någon har stulit Volvo-emblemet på fronten. Senast körd på 80-talet och då fungerade den perfekt. Har stått under presenning sedan dess. 076-8129359 Det finns fler bilder som jag gärna mailar till dem som är intresserade!Bud eller så byter jag mot en traktor med diesel motor i BRA skick.
Veteranlastbil(rundnos) från 1950 säljes till någon med intresse för att renovera den (alla delar är i så pass bra skicka att det ska gå att renovera dem). Den är helt i ursprungsskick, förutom baklyktorna och att någon har stulit Volvo-emblemet på fronten. Senast körd på 80-talet och då fungerade den perfekt. Har stått under presenning sedan dess. Det finns fler bilder som jag gärna mailar till dem som är intresserade! Du får köpa den för 60000kr eller så byter jag mot en traktor med diesel motor i BRA skick.
Veteran hytt i bra skick. Har suttit på en stor Chevrolet brandbil från 1957, men med lite modifikation kan den nog passa en Volvo eller Scania. Frisk trästomme. Väldigt lite rost i nedre bakkant, se bilder. Har också bromstrummor fram till en Regent. 2 framskärmar till Volvo Rundnos, större modell. Lite bucklor och rost finns. Mobil: 0705384888
Renoveringsobjekt, veteranlastbil Volvo "rundnos" -51, enkelaxlad, kran o tipp, gått endast 7000mil svar per e-mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En Volvo Rundnos veteran som gått i Norrköping en gång i tiden. Modell L248 X. Bra motor som startar snällt om man sätter i ett par batterier. Fungerande 3-vägs tipp. Bromsar fungerar ej. En del arbete krävs på hytten, men den är inte tvärslut. Totalvikt 10000kg. Lastar 5100kg. Mobil:0705-384888