Quantcast
Till salu inom: ”

michelingubbe säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tuff vw bubbla, det mesta fungerar och den är fullt körbar. Nästan nya sommardäck och dubbdäck. Cool keps fram med michelingubbe och trappa på bakrutan. cd-stereo. Obes. Behöver diverse fix och rostlagning i plattan. Extrauppgifter Märke: Volkswagen Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 1302 Hästkrafter: - I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Blå
Nu söker bruksbilen ny ägare. Skattebefriad och besiktigad 1 år till. Går bra i motor och låda. Sänkt 60 mm fram 40 mm bak. sport ratt, uppflyttad sterio ovanför luftintag yttertemp och varvräknare och elhissar runt om och det funkar. Michelingubbarna i fronten är sålda. Rost finns i reservhjulsbaljorna. Läcka på avgasröret dock ej så det stör. Eventuellt byte mot Dart eller valiant kanske någon annan usa bil sedan eller kombi Inget sista pris annons kvar bil kvar För mer info RING Vill ni titta på bilen går det bra att både ringa och maila.
Säljer nu min pärla pga att jag inte har tid och ork att laga den, det som är fel är att den sätter felkod på att den får förlite / förmycke bränsle på tomgång (Går att köra), kapade och svetsade fjädrar runt om, nya skivor och belägg fram och bak och Handbroms backar och vajrar, motor och låda funkar fint, svat helskinn, taklucka, dragkrok, höger fram skärm full klistrad med michelingubbar kanska fränt faktisk ! Perfekt för dig som vill åka brett i vinter eller fixa till sommaren, jag vill ha 4000 kr för bilen pga nya bromsarna !!