Allt till salu inom "militärcykel"

Sortering:
Ny militärcykel
Västervik
7 dagar

Ny militärcykel Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
militärcykel
Hallsberg
12 dagar

militärcykel Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Militärcykel
Halmstad
7 månader

Militärcykel Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örebro

50-tals Militärcykel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu morfars militärcykel. Den är i orört originalskick sedan 50-talet med en liten låda under pakethållaren där man förvarar slang/verktyg. Tror det är en 28". Dessvärre är det punktering på både fram och bak, men för den som orkar fixar man det själv eller lämnar in till en cykelmek för 400:- . Då liknande cyklar ligger ute för ungefär 3500 så sätter jag 2500 där av punkteringen. Kan gå ner ett par hundra vid snabb och smidig affär.
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Militärcykel i patinerat originalskick

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en mycket funktionsduglig M/42 av märket Monark. Mycket fint originalskick, även om lacken som brukligt ser ut som stryk. Mekaniskt fungerar cykeln mycket bra. Genomgången trumbroms fram, bra bromsverkan på bakbromsen. Kedjan ser ut som ny. Däcken är från Kenda och är i mycket fint skick. Handtagen är helt nya men historiskt korrekta. Dynamo och framlampa fungerar. Sadeln är tidsmässigt korrekt, men av civil modell. En mycket trevlig cykel som tål det mesta. Annonsen är kvar så länge cykeln är kvar. Tar även kort via iZettle.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Militärcykel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
Svenska arméns trontjänare under många år. Rejäl cykel du inte behöver vara rädd om. Fullt fungerande ringklocka, dynamo, baklykta och framlykta från Asea. Reflexer, bra däck och fungerande bromsar både fram o bak. Låsbar verktygsbox under pakethållaren med plats för pump, lagnings-kit etc. Gatuklar och redo att användas direkt. Inga växlar = God motion. Rejält bygellås ingår. För avhämtning i Gottfridsberg, Linköping Först till kvarn...
1 100 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Göteborg

Militärcykel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pärlan som tagit mig många mil ska säljas... Framlyset fungerar ,vet ej om baklyset fungerar... trumbromsens mekanik fungerar men hur det är ställt med bromsverkan är en annan fråga... Däck och slang vet jag inte riktigt skicket på då hon stått oanvänd i källaren i snart 2år... Pakethållare sitter inte på men medföljer... Vet inte från vilket decennium men det är de runda handtagen med knoppar i gissningsvis mässing? Endast mail!
1 500 kr
Blocket.se

Motorer

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska sälja lite saker som legat i garaget 1 st nyr 3 växlad militärcykel 1500 kr 1 st moped obj med extra motor 500 kr 1 st 98 cc 1000 kr 1 st HVA ägg motor 2vxl 1500 kr 1 st 80 cc lombard Msåg 300 kr 1 st 135 cc 10 hk flygmotor perf att använda till gocart el dyl 1500 kr det går att nå mig på tel 0730381441 priserna är prutade talar endast svenska (lånad mejl så envisas inte att skriva till den )
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj