Quantcast
Till salu inom: ”

militärcykel säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu morfars militärcykel. Den är i orört originalskick sedan 50-talet med en liten låda under pakethållaren där man förvarar slang/verktyg. Tror det är en 28". Dessvärre är det punktering på både fram och bak, men för den som orkar fixar man det själv eller lämnar in till en cykelmek för 400:- . Då liknande cyklar ligger ute för ungefär 3500 så sätter jag 2500 där av punkteringen. Kan gå ner ett par hundra vid snabb och smidig affär.
Säljer en mycket funktionsduglig M/42 av märket Monark. Mycket fint originalskick, även om lacken som brukligt ser ut som stryk. Mekaniskt fungerar cykeln mycket bra. Genomgången trumbroms fram, bra bromsverkan på bakbromsen. Kedjan ser ut som ny. Däcken är från Kenda och är i mycket fint skick. Handtagen är helt nya men historiskt korrekta. Dynamo och framlampa fungerar. Sadeln är tidsmässigt korrekt, men av civil modell. En mycket trevlig cykel som tål det mesta. Annonsen är kvar så länge cykeln är kvar. Tar även kort via iZettle.
Svenska arméns trontjänare under många år. Rejäl cykel du inte behöver vara rädd om. Fullt fungerande ringklocka, dynamo, baklykta och framlykta från Asea. Reflexer, bra däck och fungerande bromsar både fram o bak. Låsbar verktygsbox under pakethållaren med plats för pump, lagnings-kit etc. Gatuklar och redo att användas direkt. Inga växlar = God motion. Rejält bygellås ingår. För avhämtning i Gottfridsberg, Linköping Först till kvarn...
Pärlan som tagit mig många mil ska säljas... Framlyset fungerar ,vet ej om baklyset fungerar... trumbromsens mekanik fungerar men hur det är ställt med bromsverkan är en annan fråga... Däck och slang vet jag inte riktigt skicket på då hon stått oanvänd i källaren i snart 2år... Pakethållare sitter inte på men medföljer... Vet inte från vilket decennium men det är de runda handtagen med knoppar i gissningsvis mässing? Endast mail!