Quantcast
Till salu inom: ”

militärcykel blocket säljes

Tidigare annonser till salu

En militärcykel och herrcykel ihop svetsad efter konstens alla regler säljes alt bytes mot nått onödigt o skoj! Absolut ingen utställnings hoj, ramen är inte rak och svetsarna är bara överskittade för att de ska se lite bättre ut, obekväm cykel med attityd. Använd hela förra sommaren, så jag vet att den håller! Matt orange struktur lackering med svart struktur på skärmar o styre. 240cm lång och sitthöjd på 65cm. Hojen finns o hämtas för utsatt pris/alt byte i Svedala.
Stabil militärcykel av herrmodell (den till vänster i bild ;-). I behov av en ny styrstam (den silvriga på bilden har fel diameter) - bör gå att köpa på en välsorterad cykelaffär alt. hitta på second handaffär/tippen. Någon eker har gått av - se bakhjul men det kan enkelt lagas på en cykelaffär. Ett bygellås med en nyckel medföljer. Har fungerat bra under flera år men säljes nu då jag köpt en ny cykel. OBS: endast avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykeln är av standard militärmodel. Dock servade och målade jag om den för 2 år sedan. Den har stått ute över vintern och behöver lite omsorg, fungerar annars utmärkt. Nya handtag och en lädersadel av märket Brooks. Då jag inte längre har behov av den eller någonstans där den kan stå inomhus tycker jag det är synd att den står och exponeras för väder och vind och vill därmed sälja den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.