Allt till salu inom "militärcykel blocket"

Sortering:
Militärcykel
Gotlands län
2 dagar

Militärcykel Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Militärcykel
Huddinge
5 dagar

Militärcykel Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Lund

Militärcykel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min gamle trotjänare som jag har haft i egen ägo i cirka fem år. Fruktansvärt stabil cykel som klarar av Lunds kullerstenar galant. Är till ytan i toppskick, men har hållit i många år och kommer hålla i många år till. Ber om ursäkt för den undermåliga bilden, men den kan visas upp varsomhelst i centrala Lund. Tveka inte att höra av dig; och kom ihåg att pris alltid kandiskuteras!
1 200 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Västerbottens län

Militärcykel repobj

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag har en blåmålad militärcykel med rostiga skärmar som jag haft några år. Det senaste året har den fått kronisk punka på bakdäcket, tar bara någon vecka mellan tillfällena. Har jag fel slangstorlek? är det för att jag bytte däck för ett år sedan? En riktig mysteriehoj kan bli din för bara 300 kr! Avhämtas på teg (bilden är inte på min cykel, men ingen tittar ju på annonser utan bild. Föreställ dig cykeln på bilden blå och utan stöd)
300 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Svedala

Hemmabygge med attityd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
En militärcykel och herrcykel ihop svetsad efter konstens alla regler säljes alt bytes mot nått onödigt o skoj! Absolut ingen utställnings hoj, ramen är inte rak och svetsarna är bara överskittade för att de ska se lite bättre ut, obekväm cykel med attityd. Använd hela förra sommaren, så jag vet att den håller! Matt orange struktur lackering med svart struktur på skärmar o styre. 240cm lång och sitthöjd på 65cm. Hojen finns o hämtas för utsatt pris/alt byte i Svedala.
500 kr
Blocket.se

Militärcykel / cykel / herrcykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Stabil militärcykel av herrmodell (den till vänster i bild ;-). I behov av en ny styrstam (den silvriga på bilden har fel diameter) - bör gå att köpa på en välsorterad cykelaffär alt. hitta på second handaffär/tippen. Någon eker har gått av - se bakhjul men det kan enkelt lagas på en cykelaffär. Ett bygellås med en nyckel medföljer. Har fungerat bra under flera år men säljes nu då jag köpt en ny cykel. OBS: endast avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Lund

Renoverad militärcykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Cykeln är av standard militärmodel. Dock servade och målade jag om den för 2 år sedan. Den har stått ute över vintern och behöver lite omsorg, fungerar annars utmärkt. Nya handtag och en lädersadel av märket Brooks. Då jag inte längre har behov av den eller någonstans där den kan stå inomhus tycker jag det är synd att den står och exponeras för väder och vind och vill därmed sälja den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj