Quantcast
Till salu inom: ”

minkpäls värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Superfin vintage minkpäls från sent 60 tal i klassisk 60-talsmodell! Tillverkare är Hellqvist & Dahl Tranås. Såld på Skoftebyns Päls och Skinnaffär. Endast en ägare och sparsamt använd. Originallappar sitter fortfarande kvar inuti. Storlek ca 40. Passar säkerligen 38-42. Intresserad så skickar jag gärna fler bilder! Som sagt superfint skick. Dock saknas översta knappen men de har inget med funktionen att göra då man stänger den med hyskor. Enkelt att sy dit nya knappar om man vill. Prisidé: 5000 kr prutat och klart! (värde ca 15 - 20 000 kr) 5 000:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 42 (M), dam Vacker minkpäls i fint skick till salu. Storlek ligger runt 42/44, men gå gärna efter följande mått: Armhåla till armhåla - 53 cm Längd - 89 cm Pälsen finns tillgänglig i Lund, kan lämnas i både GBG och STHLM. Kan självklart även skickas, köparen står då för frakt. Priset är satt till 2500 kr vilket är en bråkdel av värdet. Prutning undanbes därför, är ute efter en smidig affär där båda parter är nöjda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Säljer min mormors minkpäls som är mörkbrun nästan svart. På mig är den ned till vaderna. Storlek ca 40-42. Den är köpt 1986. Jag värderade den förra veckan och värdet är 1700 kr. Då det är ganska mycket att fixa på den så säljer jag den billigare än värdet. Sömmarna har gått upp lite under armarna och fodret måste lagas eller sys ett nytt. Annars är den mycket söt. Päls är inget för mig så därför säljer jag den.
Jackor & Ytterplagg, stl. 40 (M), dam Vacker mörkbrun minkpäls. Knälång, jag är 169 cm. Något av en sluggermodell - dvs inte åtsmitande och rak i modellen. Lätt och otroligt varm. Jag har fått den men behöver den inte och vill därför sälja den vidare. Har haft den i kylförvaring och den var försäkrad för 25 000kr. Säljer den nu för mindre än halva värdet.
Inbunden, 258 sid. Wahlströms. En vacker mannekäng i minkpäls och diamantarband av oskattbart värde