Quantcast
Till salu inom: ”

mio enjoy soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grouppsoffa

Stockholm
Säljer Soffa

Göteborg
Grattis

Södertälje

Tidigare annonser till salu

Detta är Enjoy-serien som man kan bygga ihop "bio-soffor" med. I det här fallet har jag här endast en fåtölj med recleiner samt extrem ryggstöds-lutning som är funktioner på fåtöljen. Den är köpt på Mio och är mindre än 1 år gammal. Den har minimalt slitage då den endast blivit använd ibland på helger. Har ni frågor så är ni välkommna att maila eller ringa. Jag önskar att få sålt den så snart som möjligt och vid köp så får köparen hämta den. Jag hjälper självfallet till att bära ut den dock.
Säljer nu min extremt bekväma Mio Enjoy soffa. Denna är byggbar, vilket innebär att om man vill kan man vända sig till Mio för att lägga till ytterligare delar till soffan. Min soffa är en 3-sitssoffa med reclinerfunktion och gungfunktion på kantdelarna av soffan. Soffan är i gott skick, den är 2 år gammal. Observera att min soffa inte ser ut som på bilden då bordsdelarna inte ingår. Ny kostar soffan 16300
köpt för 3 år sen på mio möbler i Kalmar nypris 19900 soffan är i bra skick dock så behöver den ett nytt handtag till den ena fåtöljen bör gå att beställa hos mio,,, (det behövs för att kunna fälla upp benen) sen är det ena ytter fotöljen som behöver repareas lite i ryggen men den funkar dock nästan helt som den ska. ring för mer info bvsa
Biosoffa "Enjoy" från Mio, 2-sits soffa med mellandel som gör att soffan blir vinklad. Mellandelen har ett förvaringsfack och två mugghållare. Tyg: mörkgrått "Cortina" Mått (BxDxH): 210 x 100-125 x 104 cm Superfin! Vi har bara haft den i ungefär ett halvår och säljer den pga flytt. Som ny i skicket. Fåtöljerna har reclinerfunktion och kan fällas nästan 180 grader. Nypris: 10 200 kr. Vi säljer den för 6 000 kr. Soffan finns i Lund på Norra Fäladen.
Nu är det dags att byta ut denna sköna 2-sitsiga soffa till en större. Med ett enkelt vred kan du fälla ut benen och luta dig tillbaka eller sitta upprätt och gunga. Soffan är 170 cm bred och 100 cm djup i ihopfällt läge. Soffan är också byggbar och kan därför formas som just du vill. Nypris är 10 000 kr. Öppen för byte mot större soffa. Max 3 meter bred. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.