Quantcast
Till salu inom: ”

mio soffa röd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Nyköping
Festklänning

Tumba
Möbler

Ystad
Ljuskrona

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg

Tidigare annonser till salu

Otroligt funktionell bäddsoffa från MIO, finnes till salu på Södermalm. Tyget är svart med röda och gråa asiatiska detaljer. Har haft lakan/filt över den och den är bekväm som soffa, lätt att möblera och flytta runt samt jätteskön när den är nedvikt till säng (viks ner till 120 cm säng) Inklusive tillhörande 4 avlånga kuddar! Är i nyskick, köptes för 2.990:- men säljes för 1.200 SEK. Vi skulle gärna vilja ta med den men utrymme finns inte i nya bostaden. Om ni hämtar inom kort, rabatteras priset till 1.050:-
Jag säljer min snygga soffa pga flytt! Har kostat 4450kr på Mio. Säljes nu för endast 1000kr! Det är en snygg röd färg och stram modern stil på soffan. Det var svårt att få fram den röda färgen på foto, men den är mer klart röd än vad det ser ut på fotona. Den är lite sliten i sitsen på ena änden då jag har haft hund som råkat fastna med klorna en gång i tiden. Finns att hämta i centrala Uppsala. Betalning sker vid avhämtning. Den går inte in i hissen tror jag, så det är fyra trappor att gå med den.
Säljer 2 soffor och en bäddsoffa. Båda är gjorda av tyg och är i bästa tillstånd jättefina och rena. De röda sofforna köpte vi från mio, och alla soffor är ca 2 år gamla. Säljer bäddsoffan för 600 och De röda för 1500 tillsammans. Annars en röd för 850. Alltihop för 1900. kan tänka mig gå ner i pris vid snabb affär och seriösa bud... Tack!
Hej Har en st 2-sits och 2 st 3-sits soffor jag vill sälja 2-sitsen och den ena 3-sitsen är köpt på Em möbler -är brunt skinn. 3-sitsen är lite sliten men annars i väldigt gott skick. Pris 1000:- Den tredje soffan är i tyg (röd) köpt på Mio, väldigt bekväm och snygg soffa Pris 2500:- Kom gärna och provsitt! Snabbt svar vid mejlkontakt
Röd bäddsoffa från MIO. Lite använd. Bredd: 180 cm Sitthöjd: 40 cm Djup: 85 cm Bäddmått: Bredd: 135 Längd: 180 cm Tjocklek bäddmadrass 5 cm. Bäddas framåt. Frontbrädan trasig och reva i tyget pga detta. Påverkar inte användning av soffan eller bädden. Den händige kan säkert fixa till detta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.