Quantcast
Till salu inom: ”

mjölkmaskin get säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en jättefin mjölkmaskin som vi köpte i år, innan vi bestämde oss för att faktiskt minska vår djurverksamhet. Den är avstämd till getter just nu men det går lätt att beställa reservdelar på nätet och använda maskinen till max. fyra djur, även kor eller får. Maskinen är importerad från Tyskland och kostade över 10.000. Den är provkört och fungerar perfekt! Tänkte 8000 kr eller bud. Kom med förslag! Ring Marcus, 0707100501.
Jag vill köpa mjölkningsutrustning till Get. Spelar ingen roll hur gammal den är bara den fungerar. Ingen rörmjölkning. Jag vill mjölka på hink, gärna en som tar två getter i taget. Endast seriösa svar, tack.
Lägger ner min småskaliga ostproduktion. Div mejeriutrustning inkl. 300l ystgryta, mjölkmaskiner o getter säljes. Maila vid intresse för inventarielista o pris.
Spengummmi, slangar, filter, kretskort, responder Vi säljer utrustning till mjölkföretagaren, kompletta service till alla anläggningar, båda orginal- och piratdelar, även får och getter. Besök oss på Elmia monter B 01:53
Svensklantras getter som mjölkar bra. Och mjölkmaskin till getter