Quantcast
Till salu inom: ”

vindskydd får getter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2-3 tackor med lamm önskas köpas. Eller ungdjur. Finns en nybyggd fårhage med allt ett får kan behöva. 2-3 getter med killingar önskas köpas. Eller ungdjur. Finns en specialbyggd inhägnad för getter med små hus att gå in i och stockar att hoppa på. 1 snäll bock önskas köpas (ej dvärg) kastrerad eller okastrerad spelar ingen roll men han måste vara snäll och lätthanterlig. 1 ko med kalv önskas hyras under sommaren. Finns en kohage med vindskydd. Skicka gärna bilder.
Stabil hydda av 2" virke med enkel lösning för att sammankoppla de olika tak- och väggsektionerna. Öppen nock för god ventilation och kraftiga lyftöglor för säker hantering. Ljusinsläpp av plastglas. Yttermått: 250 x 245 cm Höjd i nock: 190 cm Höjd vid takfot: 105 cm Ingång: 55 x 80 cm över tröskel Passar utmärkt för ex. får, getter eller grisar. Demonteras och lastas snabbt på släpvagn med hjälp av traktor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skåp från en glassbil säljes. L 4.10 H 1.70 B 2.30. Skåpet var i drift 2013 och är i bra skick.Skåpet har 10 cm isolering i väggar, tak och golv. Skåpet är även plastat under så det går bra att ställa det direkt på marken. Eller gräva över och använda som matkällare. Borde även fungera som vindskydd för djur t.ex hund, getter, får eller andra mindre djur. Eller för ett jaktlag som vill kunna hålla sitt kött kallt eller som bärförråd.
FLYTTBART VINDSKYDD 3,0 X 3,5 M. 1,75 HÖGT. KRAFTIG KONSTRUKTION.LÄTT OCH SNABBT ATT FLYTTA OCH MONTERA. RING FÖR MER INFO OCH BILDER.
Isolerat vindskydd till tex, Får, Gris, Getter osv. galvaniserat plåt, skyddet är kupolformat med öppning på ena kortsidan, hålet in är 86 högt och invändigt ca. 1.10 en buckla på ena långsidan finns men den påverkar Inte vindskyddets funktion. Mått: B: 2.20 L: 3.40