Quantcast
Till salu inom: ”

modellflygplan säljes

Modellflyg
F

Tidigare annonser till salu

Klockan är gjord i 2000 exemplar, varav hälften med länk. Den är i nyskick (det är till och med skyddsplast kvar på låset) och fungerar perfekt. Klockan är komplett med allt som följde med vid nyköp: boxar, böcker, garantihandlingar och ett litet modellflygplan. Den är uttagen hos auktoriserad Hamiltonåterförsäljare. Klockan är försedd med ett automatiskt urverk (7750) och är vattentät till 100m. Den är naturligtvis en äkta original Hamilton. Nypriset var ca 15000 sek, nu vill jag ha 9000 sek för den.
Modellflygplan kompis. Glidflyg. Balsaträ. Byggd i början på nittiotalet. Planet har inte använts sedan dess. Har legat i garage och på vind. Det går att sätta fast en motor på planet. vingspann ca 180 cm. Planet har sina skavanker. saknar några gummisnoddar att sätta fast vingarna med. Luckan till cock-pit saknas. Lite trasigt överdrag på vingen. Fjärrkontrollen saknar antenn. Det mesta går nog relativt lätt att fixa. Den har lite nostalgivärde då jag och min farsa byggde den när jag var tolv år gammal. Därför vill jag inte slänga det.
Som sägs, säljer min armada un ca 10 flygplaner plus 1 helikopter kyosho caliber 30 visa flygplaner ligger förfarande i kartongen det finns 2 st klara att flyga, en cap 232 med fyrtak motor och en nyborjar plan skulle vilja sälja som paket men om ni ger ett bra styck pris går också bra tänk att bara helikopter kostar en hel del. vid intresse kan också sälja några sändare fler bilder kan skickas vid intresse
Säljer en nästan helt oanvänd 4 kanals radiokontroll till modellflygplan och helikopter. Har bara använt den till simulator på datan, då det aldrig blev av att jag köpte mig ett riktigt modellflygplan helt enkelt. I lådan så finns kontrollen, 1 st Usb-sladd till datan för att kunna köra simulator, 1 st laddare och manual till kontrollen. Kan få med 1 st simulator spel till datan om så önskas. Nypris 1499:- Pris kan diskuteras vid snabb affär!
Hejsan, Säljer ännu en av mina handgjorda F-18 flygplan, gjort i 3 mm depron. 650 mm lång, 475 mm vingspann och 130 mm i höjd. Utifrån ritningar har jag skurit delar och limmat ihop del för del. En perfekt modell för dekoration i rummet. Går också att modifiera till en flygande maskin ifall man har tidigare kunskaper om radiostyrda flygplan. Bygger också större radiostyrda flygmaskiner på beställning med motor, servon, fartreglage m.m. Tveka inte att ringa eller smsa mig på: 0768168940 250kr eller bud. Tack på förhand!

... eller prova att söka på modellflygplan byggsats