Quantcast
Till salu inom: ”

flygplans modeller till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har stått som demo-ex i Oslo och är lite slarvigt ihopsatt för de ändamålet. Enbart flygplan säljs, för att få det i luften krävs all RC, motor o tank plus erfarenhet av balsamodeller då vissa skarvar behöver limmas om o justeras. Modellen har mkt avancerade flygegenskaper. Nypriset ligger ligger på över 4000:- OBS! Skickas inte då det får ses som nästan omöjligt utan att skada planet.
7 st gamla balsa modeller från 60-70 tal säljes billigt åt någon som har tid för detta 1 st honker biplane 1 st tigermouth 2 st fairchils 22 1 st hornet 1 st rcm trainer 40 och 1 st piper j cub påbörjat bygge handbyggd efter ritningar en riktig cub med 2 st reportage i 2 tidningar modellflyg hoppas någon duktig byggare kan göra färdigt detta enorma hantverk om ni har frågor ring allt säljes i klump pris 3500-
Nu tömmer jag hobbyrummet på modeller som inte används för att frigöra utrymme. Samtliga modeller är knappt körda eller helt okörda, se detaljer per modell. Maila om du är intresserad. Merit RC Freedom 1500 Skick: nyskick använd en gång, inkl radioutrustning Pris: 700 kr (ord pris 1.295 kr) Länk: http://www.hab.se/freedom-1500-bl-24ghz-rtf-epo-sp1510mm-p-10811-c-399.aspx UDI R/C Ufo Quadcopter Skick: nyskick, använd en gång, inkl radioutrustning Pris: 350 kr http://www.umearc.se/ufo-quadcopter-4ch-2-4ghz-rtr.html
Helikopter Blade msrx i BNF version flugen ett fåtal gånger. Perfekt om man har en Spektrum DSM2/DSMX sändare tex dx6i eller den enkla modellen som följer med i RTF versionerna som även i parkzones små flygplan, bara att binda och flyga. Detta är Världens första ultra-micro helikopter med fast pitch och avancerad AS3X "flybarless" stabilisering. AS3X teknologin är en avancerad 3-axlig digital sensor som stabiliserar rotorhuvudet vilket ger en stabilare helikopter än vad som är normalt med fast pitch. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer ett helt nytt flygplan, det är inte ens uppaketerat. Modellen är en A-10 Warthog. Flygplanet är ett KIT så allt du behöver är 4 St servon, 2 st inrunner EDF motorer, 2 st fartreglage och ett batteri så är den flygklar. Planet är ca 1 m brett och ungefär 90 cm långt. Den går att skickas eftersom allting fortfarande är ner packat. Köparen står då för frakten. Säljes för 600kr, nypriset var 1000kr och jag har inte ens rört planet. Ring eller mejla! Mvh Eric.