Till salu inom

"monark 50ss säljes"

Landskrona
Igår

16tums monark. 20tum

300 kr
Citiboard
Ängelholm
Idag

Batteri Egoing Crescent Monark

4 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Packcykel,monark,3vx,ny ski...

3 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Monark 3- hjuling cykel.

6 995 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Löpband Monark TR800

4 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Fin Monark Karin 3vxl, 26 tums

2 300 kr
Blocket.se
Igår

Monark 17

1 500 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Monark Blue Fighter

20 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kronobergs län

Monark 50ss -69

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu min fina 50ss då jag inte längre har intresse för att ta hand om den på bästa sätt. Den är i stort sett orört originalskick. Lite bättringar här och där har det blivit under årens lopp. Mycket Nos grejer har ersatt lite sämre delar bl.a. framlykta med sarg, hasitghetsmätare, kedjeskydd och omklädd dyna. Motorn är renoverad och utrustad med 60cc trim med 17 mm förgasare och 32 mm avgassystem. Lite el-koppling återstår annars inga problem. Säljes till högstbjudande, skambud onödigt för jag vet ungefär vad en sådan klenod skall kosta.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Monark 50ss 1968

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag gör en intressekoll på min Monark 50 ss. Typbeteckning 1228. Oskruvad moped i originalskick. Ljus, tuta, hastighetsmätare och till och med bromsljus fungerar. Vad jag kan se så är det bara bakhjulet som är bytt, resten ser ut som det gjorde 68:a. Mopeden är i mycket gott originalskick och säljes till någon som uppskattar detta skick. Den är givetvis inte trimmad. Satt pris är ett riktpris och bud under satt pris kan mailas. Mopeden finns att beskåda i Falköping.
15 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Hedemora

Monark 50SS MÅSTE BORT

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej, jag har som sagt en fin monark 50ss till salu. den är i fint använt orginal skick och går mycket bra i motorn.det som är gjort på mopeden är följande: *omklädd sadel *60cc cylinder *17mm förgasare mopeden är lågt drevad, så den är ganska råstark, men inget fartmonster. kan även tänka mig att byta mot annan moped, eller något kul. (din speldator eller fiddy kan du behålla för dig själv.)
12 000 kr
Blocket.se

Monark 50ss 1969

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag tänkte sälja min moped för nya utmaningar. Det är en väldigt fin orginal moped, det enda som är gjort är att det sitter ett 60cc med 17 mm kyrkport på. Original cylinder följer med. Motorn är helt igenomgången och renoverad. Jag har aldrig haft några problem med den, utan den har gått i ur och skur. Herren jag köpte mopeden av har haft den sen den var ny, så det gör mig till andra ägaren. Välkommen att maila eller ringa vid intresse. Bvsa. Mvh Robin
13 000 kr
Blocket.se

Monark 50ss -69

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
En 50ss i stort sett originalskick i mycket fint bruksskick säljes. Mycket nytt och bytt. Sitter en 60cc sats med tillhörande avgassystem på den renoverade motorn. Lite pyssel med elkoppling återstår bl.a. inkoppling av bromsljuskontakt (finns en ny som meföljer) och tutan. Finns lite småbucklor i den monterade tanken men en nykromad tank med nya tankgummin kan vid snabb affär medfölja. Säljes pga av att jag har tappat intresset helt för mopeder.
16 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj