Quantcast
Till salu inom: ”

monark 50ss säljes

Monark 3 vxl

Landskrona

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina 50ss då jag inte längre har intresse för att ta hand om den på bästa sätt. Den är i stort sett orört originalskick. Lite bättringar här och där har det blivit under årens lopp. Mycket Nos grejer har ersatt lite sämre delar bl.a. framlykta med sarg, hasitghetsmätare, kedjeskydd och omklädd dyna. Motorn är renoverad och utrustad med 60cc trim med 17 mm förgasare och 32 mm avgassystem. Lite el-koppling återstår annars inga problem. Säljes till högstbjudande, skambud onödigt för jag vet ungefär vad en sådan klenod skall kosta.
Jag gör en intressekoll på min Monark 50 ss. Typbeteckning 1228. Oskruvad moped i originalskick. Ljus, tuta, hastighetsmätare och till och med bromsljus fungerar. Vad jag kan se så är det bara bakhjulet som är bytt, resten ser ut som det gjorde 68:a. Mopeden är i mycket gott originalskick och säljes till någon som uppskattar detta skick. Den är givetvis inte trimmad. Satt pris är ett riktpris och bud under satt pris kan mailas. Mopeden finns att beskåda i Falköping.
Hej, jag har som sagt en fin monark 50ss till salu. den är i fint använt orginal skick och går mycket bra i motorn.det som är gjort på mopeden är följande: *omklädd sadel *60cc cylinder *17mm förgasare mopeden är lågt drevad, så den är ganska råstark, men inget fartmonster. kan även tänka mig att byta mot annan moped, eller något kul. (din speldator eller fiddy kan du behålla för dig själv.)
Hej! Jag tänkte sälja min moped för nya utmaningar. Det är en väldigt fin orginal moped, det enda som är gjort är att det sitter ett 60cc med 17 mm kyrkport på. Original cylinder följer med. Motorn är helt igenomgången och renoverad. Jag har aldrig haft några problem med den, utan den har gått i ur och skur. Herren jag köpte mopeden av har haft den sen den var ny, så det gör mig till andra ägaren. Välkommen att maila eller ringa vid intresse. Bvsa. Mvh Robin
En 50ss i stort sett originalskick i mycket fint bruksskick säljes. Mycket nytt och bytt. Sitter en 60cc sats med tillhörande avgassystem på den renoverade motorn. Lite pyssel med elkoppling återstår bl.a. inkoppling av bromsljuskontakt (finns en ny som meföljer) och tutan. Finns lite småbucklor i den monterade tanken men en nykromad tank med nya tankgummin kan vid snabb affär medfölja. Säljes pga av att jag har tappat intresset helt för mopeder.