Quantcast
Till salu inom: ”

monark cykel karin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej nu är det dags o sälja min monark cykel, den är väldigt fin inga fel på den. den går som klockan. det medföljer: lampor både fram och bak korg pakethållare och kvitto så klart priset på cyklen är redan prutat men kan tänka mig att gå ner lite till vid snabb affär kontakta mig under dagen mellan 12- 19 på 0735697732 ifall jag inte svarar så skicka ett sms med ditt namn så ringer jag tillbaka så fort jag kan.
Hejsan då var det dags att sälja min underbara cykel som jag köpte för ett tag sedan. Anledningen till att cyklen ska säljas är Pga flytt därför måste den bort så snabbt som möjligt. Först till kvarn !, cyklen är i ett mycket bra skick. 3 växlar (Nexus). Belysning fram och bak. Allt fungerar belysning m.m Kvitto finns ! Kan gå ner någon hundring vid snabb affär. Nås endast på mobil. OBS endast seriösa köpare.
Hej! Säljer nu vår Monark "Karin". Anledningen till att vi säljer skönheten är att den inte används mer. Den är i ett otroligt bra skick! Den är komplett med allt en cykel ska ha så som korg, lampa fram och bak, pakethållare osv... Är du ute efter en bra cykel i bra skick? Maila då oss med ert nummer så hör vi gärna av oss så fort vi kan!
Tjena! Jag säljer nu min cykel som är en monark karin, den är i väldigt bra skick, så gott som ny samt repfri. Den har alla tillbehör i bra skick, orsaken till att jag valt att sälja min cykel är att jag inte har något behov av den. För mer info var vänlig kontakta mig! på telefon eller mail, läser mailen flera gånger dagligen. Jag är den första ägaren på cykeln. Ifall ni skickar mail skriv isåfall telefon nummer så jag kan återkomma via telefon, Mvh tobias
Hejsan säljer nu min Monark Karin pga semester och är i behov av pengar. Cykeln fungerar som det ska, inga fel skador eller repor! Cykeln är utrustad med allting en cykel ska ha! kvitto medföljer. för mer info ring. Cykeln finns att hämta i Landskrona. FÖRST TILL KVARN! min son tar hand om denna affär eftersom jag jobbar dagligen till 21:00. Mvh Jasmina...