Quantcast
Till salu inom: ”

monark trehjulig cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mörkblå Monark årsmodell 2010 säljes. Cykeln har två hjul bak och ett lågt insteg. Det finns lyse och lås. Cykeln är inhandlad sommaren 2010 och använd max 5 ggr vilket innebär att den är i nyskick. Nypris ca 15 000 kr, kvitto finns. Säljes för 13 000 kr, priset kan diskuteras vid en snabb affär. För info eller bilder maila eller ring, du är även välkommen att komma och provcykla.
Inköpt på våren 2009. 3-växlad, navdynamo. Har inte rullat många km Jag köpte den ny men eftersom jag har dålig balans så kunde jag inte cykla på den. Stått inomhus på vintrarna och mestadels på somrarna. Jag tänker inte skänka bort denna cykel eftersom den knappt är använd och således är i nyskick. Nr till mobilen är 070-4610168 Maila ej
Hej Säljer en Trehjulig Monark Cykel. Den är nyinköpt för några år sedan. Nypriset låg på över 5000kr Den är i nyskick fortfarande.Den har inte använts många gånger. Den användes knappt inte senaste åren.Plasten på kedjeskyddet är till och med kvar. Kvittot går att leta reda på! Säljer den för en släkting som gått bort. Finns tillhörande lås. Pris högsterbjudande..inga pinsamma summor.Den är värd mycket!
Den perfekta cykeln för någon med stora transportbehov eller den som har svårt med balansen. Även mycket lämplig för personr med svårighet att ta sig upp på en vanlig cykel då den har lågt insteg (28 cm). Data: Treväxlad 20"-hjul Fotbroms på bakhjulen P-broms på framhjulet Fungerande fabriksmonterat lås. Svar via e-mail. Cykeln säljes endast mot avhämtning och kontant betalning. (Ev levarans inom Örebro tätort kan möjligen lösas)